LIGA CAMPIONILOR  ·  „OPTIMI”

Mourinho caută scuze după eliminarea din UCL» „Nicio echipă din lume n-ar fi făcut faţă acestei crize”

Articol de — Miercuri, 11 Martie, 12:36

La finalul returului din „optimile” Ligii Campionilor, RB Leipzig - Tottenham 3-0 (în tur 1-0), Jose Mourinho (57 de ani) a dat vina pe absenţele grave şi pe greşelile defensivei: „Toate rezervele lor ar fi jucat la noi titulari acum. Leipzig ne-a dominat clar la nivel fizic, ca ritm, dueluri, intensitate şi calitate”.

Tottenham nu a avut vreo şansă nici în returul cu RB Leipzig şi n-a putut iar să înscrie (0-4 la general). Prilej ca Jose Mourinho să găsească alibi în spatele accidentărilor pentru criza de joc şi de rezultate. „Cu actualul lot ne va fi extrem de greu şi mai departe, problemele nu vor dispărea mâine. Orice echipă din lume ar suferi fără cinci-şase fotbalişti importanţi şi nimeni nu s-ar fi descurcat cu atâţia absenţi pe o periodă îndelungată. Mental, jucătorii au încercat să se remotiveze şi mereu au dat totul pe teren”, a explicat managerul lui Spurs.

„Apărătorii lor au fost superiori”

Portughezul plătit anual cu 17 milioane de euro, cu două mai mult decât despăgubirea achitată pentru a-l da afară pe Mauricio Pochettino (48 de ani), a dat vina şi pe greşelile defensive, Hugo Lloris (33 de ani) gafând la primele două goluri ale lui Marcel Sabitzer (25 de ani): „Am văzut erorile, ştiu de ce le-am comis şi de ce apărătorii lor au fost superiori. Leipzig ne-a dominat clar la nivel fizic, ritm, dueluri, intensitate şi calitate. Toate rezervele lor ar fi evoluat la noi titulari acum. Au o echipă valoroasă, cu jucători foarte buni într-o condiţie fizică de top, ce au avut în faţă o formaţie în netă dificultate”.

4din ultimele cinci manşe eliminatorii din "optimile" Ligii au fost pierdute de echipele pregătite de Mourinho

6meciuri fără victorie este seria lui Mourinho la Tottenham (cu Leipzig, Chelsea, Wolves, Norwich, Burnley şi Chelsea), premieră negativă în 20 de ani de carieră!

2goluri în primele 21 de minute a marcat Sabitzer în „optimile” Ligii. De la Gonzalo Higuain (32 de ani) n-a mai reuşit nimeni, în 2018, tot cu Tottenham.

VEZI ȘI:Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (1)

melcul_furios  •  11 Martie 2020, 15:14

Da, scuze si iar scuze insa Mourinho de niste ani buni de zile are doar scuze, ca un fel de Petrescu ceva mai cunoscut. La Chelsea era sa retrogradeze, la United nu a facut nimic, la Totenham e pe locul 7. Cam putin pentru un antrenor care se vrea foarte mare, nu?

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1