INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - BARCELONA 3-0

Mutu: "Nu poţi să-l compari pe Dybala cu Messi. Nu ştiu dacă Dybala a făcut până acum ce am făcut eu în Italia"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 14:18

Adi Mutu a povestit că l-a avut față în față pe Lionel Messi, pe vremea când juca la Fiorentina (în 2008, 3-1 pentru catalani, românul a jucat 56 de minute) și oferă detalii despre cum a încercat să-i facă față argentinianului.

"Când am jucat un amical Fiorentina - Barcelona, la Messi m-a impresionat faptul că nu puteai să-l prinzi. I-am băgat vreo două alunecări pentru că era prea rapid, nu puteam să-l prind. Eu care nu prea făceam alunecări, dar de necaz... Când aveai impresia că îi iei mingea, exact atunci o mişca.

Cu tot respectul, nu poţi să-l compari pe Dybala cu Messi. Nu ştiu dacă Dybala a făcut până acum ce am făcut eu în Italia. Cred că Messi mai are 3-4 ani de fotbal la cel mai înalt nivel. La nivelul lui nu ştiu dacă vom mai avea. La fel şi cu Cristiano Ronaldo. Ei doi sunt enervanţi de constanţi", a spus Mutu la TV Dolce Sport.

Paulo Dybala a înscris o "dublă" în partida tur cu Barcelona, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, câștigată de Juventus cu scorul de 3-0.

113 goluria înscris Mutu în cele 293 meciuri jucate în Italia. Are două titluri cu Juve, retrase după scandalul Calciopoli

55 goluria marcat Dybala (23 de ani) în 161 de meciuri disputate în Italia. Are un titlu cu Juve, o Cupă și o Supercupă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
229239864201783
Filut Filaret  •  14 Aprilie 2017, 09:30

PAI DYBALA TREBUIE SA BATA CHELNERI SA TRAGA PE NAS SA-I FIE REZILIAT CONTRACTUL IAR TU SA JOCI FOTBAL SI SUNTETI CHIT

tonyys
tonyys  •  14 Aprilie 2017, 07:14

I se potriveste de minune prafuitului proverbul - prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.

1213771098644840
Stavarache Andrei  •  13 Aprilie 2017, 18:11
Postat de patrick.f1923 pe 13 Aprilie 2017, 17:54

Există două explicații: ori nu urmărești meciurile lui dybala , ori nu te pricepi la fotbal sau doar ai impresia că te pricepi . Esti una din persoanele care consideră că și Benzema e slab sau? Dybala sincer mi se pare un jucator foarte util echipei , un atacant care coboara si munceste mult , care poate sa faca in orice moment diferenta , dar in acelasi timp foarte inteligent si altruist. E un second stricker .

Dybala e un jucator bun , dar intr-adevar nu il poti compara cu Messi. E un jucator bun dar Messi la 23 de ani era un magician pe teren !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close