INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN 2-2

N-a jucat în meciul FCSB - Viktoria Plzen, dar se transferă în Anglia! Pleacă pentru 2,5 milioane de euro în Premier League

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 11:12

Înainte de returul meciului cu FCSB, de miercuri, Viktoria Plzen dă lovitură și își vinde un fundaș în Premier League.

The Sun anunță că formația cehă s-a înțeles cu oficialii celor de la Brighton, echipă nou-promovată în Premier League, pentru transferul lui Ales Mateju. Fundașul ceh de 21 de ani, care poate evolua oriunde în linia defensivă, se va transfera pentru 2,5 milioane de euro, iar mutarea se va realiza în curând. 

Mateju a fost rezervă la meciul de pe Arena Națională și nu va juca nici în returul din Cehia. Acesta joacă la Plzen din 2015, când a fost cumpărat pentru 200.000 de euro de la FK Pribam, echipă la care și-a făcut junioratul. În sezonul trecut a jucat 26 de meciuri pentru echipa cehă, marcând un gol.

1.250.000 €este cota lui Mateju, potrivit transfermarkt.de

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
adianghelescu
adianghelescu  •  29 Iulie 2017, 15:13

si eu care credeam ca e mimi stoica

Vezi toate comentariile (1)
Comentează