INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI

NAPOLI - SALZBURG // Noi tensiuni la Napoli: patronul De Laurentiis s-a înfuriat și i-a băgat pe jucători într-un cantonament-maraton » Cum a reacționat Ancelotti

Articol de - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 14:35

Atmosferă foarte tensionată la Napoli înaintea confruntării de pe San Paolo cu RB Salzburg din grupele Ligii. Vicecampioana Italiei a primit ordin de la patron să intre în cantonament până duminică dimineaţă!

Aurelio De Laurentiis s-a înfuriat după eşecul cu AS Roma (1-2): „Nu este măsură disciplinară, ci ocazia ca jucătorii să se cunoască mai bine. Şi după meciul cu Genoa, când vor pleca internaţionalii, se suspendă”. 

Antrenorul Carlo Ancelotti  a fost împotrivă: „Nu sunt de acord, însă a trebuit să mă supun, la fel ca echipa. Este nevoie numai să rămânem concentraţi pentru partida cu Salzburg şi să încheiem socotelile calificării. Napoli este de cam mult timp în afara optimilor de finală şi ar merita să ajungă acolo”.

Vezi și: 

PSG îi triplează salariul lui Kylian Mbappé! Contract NĂUCITOR pentru jucătorul ademenit să vină la Real Madrid

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
urdea2021
urdea2021  •  05 Noiembrie 2019, 16:31

Nea Scorpie, situatie foarte tensionata este in mintea matale, era suficient sa scrii “tensionata”. Sustineti vreun test inainte de-a fi angajati la ghesepe? Probabil cei mai slabi sunt promovati, nu-mi explic altfel existenta unui ziar cu atatia agramati pe metrul patrat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează