INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

Nasser Al-Khelaifi, un nou atac la adresa lui Real Madrid: „E ciudat, nu înțeleg de ce fac ei asta”

Nasser al Khelaifi, președintele celor de la PSG.
FOTO: Imago Images
Nasser al Khelaifi, președintele celor de la PSG. FOTO: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2022 16:58 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 17:15

Nasser al Khelaifi (48 de ani), președintele campioanei Franței, Paris Saint-Germain, a lansat un nou atac la adresa lui Real Madrid. Acesta le reproșează spaniolilor că sărbătoresc câștigarea unei competiții din care nu vor să facă parte, notează cei de la Foot Mercato. 

Președintele parizienilor i-a atacat pe madrileni la a 28-a întâlnire a Asociației Cluburilor Europene, făcând trimitere și la proiectul SuperLigii, președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, fiind unul dintre cei care au venit cu ideea fondării acestei competiții, alături de Andrea Agnelli, președintele lui Juventus, și Joan Laporta, cel care era președintele formației FC Barcelona la acea vreme.

„Cred că este foarte ciudat ca Real Madrid să sărbătorească câștigarea trofeului UEFA Champions League. Mi se pare ciudat să fii împotriva competiției, dar să participi la ea și să sărbătorești câștigarea trofeului.Dar, noi la PSG nu ne vom pierde timpul în legătură cu acest lucru și vom continua să muncim”, a spus Nasser al Khelaifi, potrivit sursei citate

Putem juca în campania pentru Euro cu Ungaria, revelația continentului!
Ungaria - Italia
Putem juca în campania pentru Euro cu Ungaria, revelația continentului!

Proiectul SuperLigii a rezistat numai două zile

Proiectul SuperLigii a rezistat numai 2 zile, între 18 și 20 aprilie 2021. Competiția ar fi urmat să aibă 20 de formații participante. Printre membri fondatori se enumără: Real Madrid, FC Barcelona, Atletico Madrid, Juventus, Inter Milano, AC Milan, Manchester City, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Arsenal și Tottenham Hotspur. 

Cluburile au început însă să se retragă ușor ușor din competiție. Primele au fost formațiile din Anglia, ale căror păreri au fost influențate masiv de protestele fanilor din Insulă.  Singurele cluburi rămase în acest moment implicate în acest proiect sunt Real Madrid, FC Barcelona și Juventus

Helmuth Duckadam despre SuperLiga Europei: „E clar că UEFA a greșit”

Citește și alte articole din fotbalul internațional: 

Jude Bellingham, de la Borussia Dortmund, este dorit în Premier League

Real Madrid este interesată de un fundaș important din Serie A! Fotbalistul care ar putea ajunge pe „Santiago Bernabeu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
francescoli1974
francescoli1974  •  26 Septembrie 2022, 12:46

Cred că era mai bine și mai oportun dacă ne vorbea despre petrol,baril,etc .La fotbal nu se pricepe,mai avem și noi pe aici unul cam de aceeași teapa, cumpără crema jucătorilor și nu a mai luat nimic de multișor.Cat despre Real și ce anume sărbătoresc ei ,au ce sărbători spre deosebire de petroliștii de la PSG sau City,cu toate miliardele lor , băgate in transferuri .

axd_alx
axd_alx  •  25 Septembrie 2022, 21:02

Acri strugurii?

enigmaticul
enigmaticul  •  25 Septembrie 2022, 20:10

Nicio șansă, qatarezule!! Chiar dacă echipe titrate precum Real, Liverpool, Juventus sau Bayern vor evolua într-o superligă, tot nu veți câștiga UCL în următorii 7 ani!! Sunt convins că nici dacă ar investi încă un mld.$ la club, minunea nu se va întâmpla.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează