INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN FĂRĂ IEŞIRE

"Ne calificăm sau îl pierdem pe Ribery!"

Articol de - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

Uli Honess a dat alarma la Bayern. Preşedintele clubului bavarez se teme de returul de la Florenţa, în care liderul din Bundesliga porneşte cu avantajul minim asigurat în tur (2-1) la Munchen.


"Este absolut necesar să mergem mai departe în Liga Campionilor. Atlfel, nu cred că îl vom mai putea ţine pe Ribery", a mărturisit azi pentru cotidianul italian "Corriere dello Sport" preşedintele lui Bayern. Starul francez e intens curtat de mai mulţi granzi din Europa, între care Real Madrid, Chelsea şi Juventus. Pînă acum bavarezii au respins orice ofertă, deşi Franck Ribery i-a anunţat că nu e dispus să-şi prelungească înţelegerea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  08 Martie 2010, 15:53

Fronck tocmai a declarat ca Real Madrid, Barcelona si Chelsea sunt echipe care sunt interesate de el, dar e la fel de probabil sa ramana la Bayern. Decizia va fi luata in urmatoarele 3 saptamani. Deci, nu a anuntat pe nimeni ca nu isi prelungeste contractul.

pipitahiguain
pipitahiguain  •  08 Martie 2010, 15:15

Frank Ribery din vara langa Zinedine Zidane (cel mai bun prieten al lui) la REAL !

 •  08 Martie 2010, 14:57

Daca in titlu mancati litere, ce pretentii mai aveti domnule ziarist? Mergeti la prasila, pote va taiati piciorul, sa nu mai calcati in redactie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează