INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NEWCASTLE - PSG 4-1

Întrebarea care l-a iritat pe Luis Enrique, după Newcastle - PSG 4-1: „Cred că ai văzut alt meci”

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 10:16 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 10:55

PSG a fost învinsă categoric de Newcastle, 1-4, într-un meci dominat autoritar de britanici.

Newcastle, revenită după 20 de ani în Champions League, a reușit surpriza serii. A învins-o fără drept de apel pe PSG, una dintre echipele cotate cu șanse la câștigarea trofeului.

Concluziile lui Eddie Howe, după ce Newcastle a spulberat-o pe PSG
NEWCASTLE - PSG 4-1
Concluziile lui Eddie Howe, după ce Newcastle a spulberat-o pe PSG

Luis Enrique, iritat de o întrebare după Newcastle - PSG

La conferința de presă de la finalul meciului, Luis Enrique a încercat să găsească explicații pentru înfrângere. Iar întrebarea unui reporter l-a iritat pe antrenorul care a câștigat Liga în 2015, cu Barcelona.

„Ești dezamăgit de atitudinea jucătorilor? Pare că nu a existat o reacție a echipei”, a fost întrebarea unui jurnalist britanic, care l-a deranjat pe Luis Enrique.

Acesta a oftat și i-a răspuns categoric: „ Poate ai văzut un alt meci. Nu a fost nicio problemă cu atitudinea jucătorilor mei. Am avut atitudine pe durata întregului meci. Știam ce trebuie să facem. Rezultatul e corect, dar e prea dur. Sunt mulțumit de ce au făcut jucătorii mei, cu excepția deciziilor luate în ultimii 30 de metri”.

Acesta a continuat, potrivit : „În primul rând, eu sunt responsabil. Încă nu am vorbit cu jucătorii. Nu o fac după meci, pentru că sunt multe emoții la mijloc. Prefer să aștept să mă calmez. Îi felicit pe jucătorii de la Newcastle. Au meritat victoria, dar, o repet, rezultatul e prea dur și nu reflectă diferența reală dintre echipe”.

Citește și: 

Luis Enrique și Kylian Mbappe, desființați în L'Equipe după dezastrul cu Newcastle
NEWCASTLE - PSG 4-1
Luis Enrique și Kylian Mbappe, desființați în L'Equipe după dezastrul cu Newcastle
VAR-ul a salvat brigada lui Istvan Kovacs » Gol anulat inițial, validat după reluări
NEWCASTLE - PSG
VAR-ul a salvat brigada lui Istvan Kovacs » Gol anulat inițial, validat după reluări

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
enigmaticul
enigmaticul  •  05 Octombrie 2023, 15:17

Încet, încet, PSG-aua se va dezintegra, devenind o echipă de pluton!! Asta după ce qatarezul a investit miliardea, pentru a cuceri UCL. Nu a reușit nici când avea în lot jucători de top, și cu atât mai mult nu va reuși acum, chiar dacă va mai investi un miliard. Asta înseamnă să ai bani, dar să nu ai cap.

MaxiP
MaxiP  •  05 Octombrie 2023, 12:14

PSG e o echipa plina de bani si cam atat, nu exista management acolo. Cu resursele lor, performantele sunt dezastruoase. Se vede asta si la sectia de handbal, situatie oarecum similara, desi acolo parca au mai mult notorietate. La momentul actual cred ca PSG nu isi mai scoate nici banii din vanzarea tricourilor, dupa ce marile vedete au mirosit banii altor zone.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează