INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

Nivel incredibil atins de FCSB după calificarea cu Plzen! Dinamo, umilită de rivală la un scor fabulos

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2017 00:00

Gazeta de Duminică informează că returul cu Plzen nu a adus doar antamarea prezenţei în grupele Europa League, ci şi centenarul apariţiilor Stelei în cea mai importanţă competiţie intercluburi. 

STEAUA - DINAMO 100 - 14!

Steaua în Europa are un parfum aparte. O legătură specială, care după succesul din Cehia, de acum 4 zile, atinge şi un nivel incredibil pentru un club din România. Partida retur cu Viktoria Plzen a fost meciul cu numărul 100 disputat de roş-albaştri exclusiv în noul format Champions League, preliminarii şi grupe, o competiţie care a fost reformată şi care are o altă faţă de acum 25 de ani, mai precis din startul sezonului 1992-1993.

Nu doar că nici o altă gruparea nu poate rivaliza şi nici măcar nu se apropie de jumătate din partidele clubului lui Becali, dar Dinamo, rivala tradiţională, are numai 14 apariţii în Ligă. Şi nicio prezenţă în faza grupelor! Spre deosebire de Steaua, care a fost acolo de 7 ori.

Descoperă doar în Gazeta de Duminică (ediția tipărită la chioșc, ediția digitală - AICI) cele mai interesante borne înregistrate de roș-albaștri în parcursul în Liga Campionilor: marcatorul primului gol, antrenorul cu cele mai multe prezențe, cum a fost la debutul thriller. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (184)
469156953447325
Dan Ilisie  •  09 August 2017, 15:16
Postat de Ulmanu Ovidiu pe 06 August 2017, 19:25

***....:))))) cred ca se uita marile performante din CL in fata lui Cosmin Moti,PSG,CITY,REAL....mai aveti putin si intrati in cartea recordurilor....cum sa va elimine la 11m un fundas central pus in poarta???? :))))))))eu personal n am mai auzit asa ceva:)))))) istorie tata,istorie !!!! :))))))))

Mai baietica, tu din care galerie faci parte: DOAR DINAMO BUCURESTI STA ACASA sau DOAR DINAMO BUCURESTI N-ARE STADION, caci esti uituc, ca sa fiu delicat! Pai mai fraierica, ai uitat de 17 Nentori sau de pescarii de la Numfelag, care au venit la Bucuresti, au lasat unditele pe marginea terenului, v-au dat doua boabe si au plecat la pescuit ca perdeau bancul de peste? Sau unde erati voi prapaditilor cand facea Moti minuni: in insolventa, unde ati fi ajuns si anul asta daca nu-si facea mila Becali sa va dea sansa vietii voastre de a juca in Europa? Tu vorbesti de Cartea Recordurilor? Record este sa se pregateasca de doua generatii dinamovistii pt Liga Campionilor si sa n-ajunga niciodata, se duc la poarta raiului si-l gasesc pe Dumnezeu plangand ca nici el nu va apuca acea zi!

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  06 August 2017, 20:02

STEAUA E NUMAI UNA.... O tot spun de cand postez pe aici.... Talpanisti,laca,peluzisti,insolventi,TOTI dau in echipa asta....Frustrarea e boala grea,talpan se viseaza maresal desi gandeste ca un caporal,laca a dat chix ca antrenor si mananca acum la popota armatei,insolventii si-au ros si unghiile de la picioare de suparare dupa atatea si atatea satisfactii europene rosalbastre ... Mi-am facut deja rezervarea pentru Lisboa...Abia astept Estadio Jose Alvalade, valurile oceanului,fructele de mare,vinurile...O noua escala in periplul fotbalistic european inegalabil oferit stelistilor adevarati de C.C.A./Steaua/eFCieSBi,cum spune UEFA....Echipa e NUMAI UNA....

10200561821366149
Ulmanu Ovidiu  •  06 August 2017, 19:25

***....:))))) cred ca se uita marile performante din CL in fata lui Cosmin Moti,PSG,CITY,REAL....mai aveti putin si intrati in cartea recordurilor....cum sa va elimine la 11m un fundas central pus in poarta???? :))))))))eu personal n am mai auzit asa ceva:)))))) istorie tata,istorie !!!! :))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (184)
Comentează