INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - BAYERN 4-2 (2-1)

Nu a putut trece cu vederea! Pique, reacție imediată după golul din ofsaid de Ronaldo » Mesajul care îi va scoate din sărite pe fanii madrileni

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 00:52

Real Madrid a trecut de Bayern Munchen în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după o victorie cu 2-1 obținută în deplasare și un 4-2 înregistrat pe teren propriu, într-un meci decis în prelungiri.

După 90 de minute, Bayern conducea cu scorul de 2-1, însă Ronaldo a marcat o "dublă" în reprizele de prelungire și a adus calificarea galacticilor. Totuși, analizele ulterioare au arătat că cele două reușite ale portughezului au venit în urma unor poziții de ofsaid nesemnalizate (detalii AICI).

După primul gol marcat de Ronaldo, fundașul Barcelonei, Gerard Pique, un aprig critic la adresa arbitrajelor favorabile de care a beneficiat Real, a publicat un mesaj pe Twitter, cu doar trei puncte de suspensie, sugestiv însă pentru faptul că Real a fost ajutată de brigada condusă de Viktor Kassai.

"Când ne-au favorizat arbitrii? Discutați despre valoarea pe care o are "remontada" de 6-1, dar nu vorbiți despre golului marcat de Ramos din ofsaid în finala de anul trecut?" Pique, după Barcelona - PSG 6-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
yoz7777
yoz7777  •  19 Aprilie 2017, 11:01

Multumim uefa pt doua echipe expirate pentru care faceti orice sa treaca mai departe. Aceasta la liga de doi bani a ajuns mare pt ca a fost si este tinuta de uefa in brate. Evident ca arbitrul n-o sa pateasca nimic...

mariuss72
mariuss72  •  19 Aprilie 2017, 08:20
Postat de lapusneanul pe 19 Aprilie 2017, 07:49

corect, nu ati furat chiar asa mult, o eliminare gratuita si doua goluri din ofsaid...se putea si mai bine :)

Ati furat? Am furat noi ceva??? Au fost greselile ungurului, cine e vinovat aici? Vidal trebuia eliminat de mult, dar si Casemiro, iar ofsaid a fost la golul doi al lui Ronaldo.

lapusneanul
lapusneanul  •  19 Aprilie 2017, 07:49
Postat de Pompiliu Bota pe 19 Aprilie 2017, 01:16

6 - 3 set si meci, spre disperarea ,,impartialilor ziaristi specialisti,, Mironiuca si Gradinescu.

corect, nu ati furat chiar asa mult, o eliminare gratuita si doua goluri din ofsaid...se putea si mai bine :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează