INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DECIZIE

OFICIAL Champions League și Europa League, suspendate! UEFA a făcut azi anunțul

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 12:23

CORONAVIRUSUL OPREȘTE FOTBALUL // Inevitabilul s-a produs. Pandemia de coronavirus a produs și amânarea tuturor partidelor din Champions League și Europa League care urmau să aibă loc săptămâna viitoare. 

Forul continental a emis în urmă cu scurt timp un comunicat în care a informat că meciurile din returul optimilor de finală din UCL și din Europa League, programate săptămâna viitoare, nu vor mai avea loc. 

Totodată, a fost anulată și tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale celor două competiții, eveniment care ar fi trebuit să aibă loc pe 20 martie. 

„În lumina evoluției COVID-19 în Europa și având în vedere deciziile luate de Guvernele din mai multe țări, toate meciurile de sub egida UEFA programate săptămâna viitoare au fost amânate. Alte decizii cu privire la momentul în care competițiile vor fi reluate vor fi comunicate în timp util”, se arată în comunicatul emis de cei de la UEFA.

Citește și alte știri despre coronavirus: 

VIDEO Dr. Miruna Stănescu: „Primul pas spre vindecarea depresiei e recunoașterea problemei”

Situația la zi în fotbalul european: 27 campionate suspendate din cauza epidemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
super_poison
super_poison  •  13 Martie 2020, 13:13

Nu trece dacă pupă Gigi niște icoane? :))

digei
digei  •  13 Martie 2020, 13:10

Editia asta este... PA! N-au loc in agenda sa mai intercaleze, macar daca erau doar finalele de disputat.

771545396317549
Eugen Iustin  •  13 Martie 2020, 12:46

Stați în case și așteptați să treacă. Nu e de joacă.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează