INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPTIMI

OPTIMI UEFA CHAMPIONS LEAGUE // Real Madrid, UMILITĂ de Ajax pe „Bernabeu” » Deținătoarea Ligii e OUT din competiție + Tottenham se califică fără gol primit

Real Madrid - Ajax // FOTO: Reuters +28   FOTO
Real Madrid - Ajax // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2019 23:56

Ajax și Tottenham s-au calificat în sferturile UEFA Champions League după ce au trecut de Real Madrid, respectiv Borussia Dortmund.

Real Madrid - Ajax 1-4 (în tur 2-1)
Au marcat: Asensio 70/Ziyech 7, Neres 18, Tadic 62, Schone 72
Eliminat: Nacho 90

Vezi AICI VIDEO 

Ajax a întors înfrângerea din tur și s-a calificat în sferturile UEFA Champions League după un joc entuziasmant. După o bară a lui Varane, Ajax a preluat controlul meciului. Ziyech, în minutul 7, și Neres, în minutul 18, au stabilit scorul pauzei și i-au adus pe olandezi la un pas de calificare.

După pauză, jocul Realului a fost la fel de slab și tot Ajax a marcat. După o fază controvesată (Detalii AICI), Dusan Tadic a marcat superb, cu un șut de la marginea careului, în minutul 62.

Marco Asensio a readus speranțele pentru Real, marcând cu un șut la colțul lung în minutul 70. După două minute, Schone a stabilit scorul final și a rispit orice dubiu asupra califcării. Mijlocașul a înscris dintr-o lovitură liberă, din colțul terenului, profitând de gafa portarului Thibaut Courtois. Până la final, ambele echipe au ratat câte o ocazie importantă, dar tabela a rămas neschimbată.

Echipele de start

Real Madrid: Courtois - Dani Carvajal, Nacho, Varane, Reguilon - Kroos, Casemiro, Modric - Lucas Vasquez, Benzema, Vinicius jr.
Rezerve: Navas, Vallejo, Bale, Marcelo, F.Valverde, Asensio, Ceballos
Antrenor: Santiago Solari

Ajax: Onana - Mazraoui, de Ligt, Blind, Tagliafico - van de Beek, Schone, de Jong - Ziyech, Tadic, Neres
Rezerve: Varela, de Wit, Dolberg, Huntelaar, Labyad, Sinkgraven, Veltman
Antrenor: Erik Ten Hag

 
 

 

Borussia Dortmund - Tottenham 0-1 (în tur 0-3)
A marcat: Kane 49

Vezi AICI VIDEO

După 3-0 în Anglia, Tottenham pornea cu prima șansă la calificarea în sferturi. Nemții, încurajați de un public extraordinar, au sperat doar în prima repriză la calificare și au forțat deschiderea scorului.

După pauză, Harry Kane a risipit orice emoție pentru Tottenham. Atacantul englez a marcat în minutul 49 și a stabiit scorul final. Dortmund a încercat marcarea golului de onoare, dar elevii lui Lucien Favre nu au avut forța pentru a trece de defensiva lui Tottenham.

Echipele de start:

Borussia: Burki - Wolf, Akanji, Weigl, Diallo - Witsel - Sancho, Reus, Gotze, Guerreiro - Paco Alcacer
Rezerve: Hitz, Bruun Larsen, Delaney, Achraf Hakimi, Pulisic, Schmelzer, Zagadou
Antrenor: Lucien Favre

Tottenham: Lloris - Aurier, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Davies - Winks, Eriksen, Sissoko - Son, Kane
Rezerve: Gazzaniga, Dier, Lamela, F. Llorente, Lucas, D. Rose, Wanyama
Antrenor: Mauricio Pochettino 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (162)
robby73
robby73  •  06 Martie 2019, 13:34
Postat de Sergio Variu pe 06 Martie 2019, 13:01

Nu e problema sezonul acesta, dupa 3 ani in top...mai mare problema e la Barcelona zic eu, care in ultimii 3 ani nu si-a dat niciun jucator si a facut transferuri de peste 500 de milioane de dolari. Daca nu castiga CL anul acesta Barcelona e ciao

Ce vorbesti ? Barcelona castiga in fiecare an titluri . Real va castiga anul acesta 0 titluri si asta e cea mai mare umilinta ! Ca sa intelegi si zu scriu cifra "zero"!

1795468710740249
Sergio Variu  •  06 Martie 2019, 13:04

Trebuia adus in vara Hazard ca era accesibil. Saracul la fiecare interviu zicea ca visul lui e sa ajunga la Real. Hazard si un fundas central de rezerva si era rezolvat sezonul. Aroganta si grozavia lui Perez s-a intors intr-un mod foarte urat. Sper ca sa fie ultimul sezon presedinte la Real.

1795468710740249
Sergio Variu  •  06 Martie 2019, 13:01

Nu e problema sezonul acesta, dupa 3 ani in top...mai mare problema e la Barcelona zic eu, care in ultimii 3 ani nu si-a dat niciun jucator si a facut transferuri de peste 500 de milioane de dolari. Daca nu castiga CL anul acesta Barcelona e ciao

Vezi toate comentariile (162)
Comentează