INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DELEGARE

Ovidiu Hațegan, delegat în „optimile” Ligii Campionilor. Meciul se va disputa cu porțile închise

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 17:31

Ovidiu Hațegan (39 de ani) va arbitra meciul dintre Valencia și Atalanta, din „optimile” Ligii Campionilor. Italienii s-au impus în tur cu 4-1. 

Valencia și Atalanta se vor întâlni marți, de la 22:00, într-un meci fără spectatori. La centru va fi o brigadă românească. Ovidiu Hațegan îi va avea asistenți pe Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. În camera VAR vor fi doi polonezi, Tomas Kwiatkowski și Pawel Gil.

Hațegan, obișnuit cu meciurile mari

Ovidiu Hațegan a mai arbitrat două partide din grupele Ligii Campionilor în acest sezon, Dortmund - Barcelona 0-0 și Ajax - Chelsea 0-1. „Centralul” român a fost delegat în preliminariile Ligii, la Rosenborg - Dinamo Zagreb 1-1, și în grupele Europa League, la Basaksehir - Roma 0-3. 

Cele mai importante partide din carieră au avut loc tot în acest sezon, la Campionatul Mondial al Cluburilor. A condus două partide, printre care și finala mică dintre mexicanii de la Monterrey și Al Hilal, 6-5 după loviturile de departajare.

Vezi și:

ROSS COUNTY - RANGERS 0-1 » Ianis Hagi, o nouă evoluție modestă! Schimbat de Steven Gerrard după 63 de minute

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează