INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - BARCELONA 4-0

Panduru îl face praf pe Vilanova şi oferă soluţia perfectă pentru banca Barcelonei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2013 10:12

Eşecul suferit de Barcelona în faţa lui Bayern Munchen, scor 0-4, l-a determinat pe un fost internaţional român, Basarab Panduru, să nu-l menajeze deloc pe tehnicianul catalanilor.

"Cînd a fost instalat, despre Vilanova s-a spus că e creierul, geniul in spatele lui Guardiola. Uite, că după ce a fost pus principal, n-a mai ştiut de capul lui", a spus Panduru la Dolce Sport.

"La Barcelona e o problemă clară de antrenor. Nu se poate să conducă echipa asta secundul şi prietenul secundului, că asta sînt Vilanova şi Roura. După plecarea lui Guardiola, echipa a mai mers 5-6 luni, după care s-a simţit mîna lui Vilanova. Nu, aşa nu se poate, el nu are autoritate, i-a fost frică să-l scoată pe Messi de pe teren, deşi era clar că argentinianul merge, nu aleargă. I-a fost frică, gîndindu-se probabil că poate se supără Messi şi apoi o să-l schimbe argentinianul pe el", a continuat Panduru.

Fostul decar al Stelei de la începutul anilor 90 a spus şi care ar fi soluţia perfectă pentru banca Barcelonei. "E simplu din punctul meu de vedere. Dacă eu aş avea putere de decizie la Barca, l-aş numi antrenor pe Jupp Heinckes, tot îl lasă Bayern să plece", a încheiat Panduru.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI DINTRE BAYERN MUNCHEN ŞI BARCELONA!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  24 Aprilie 2013, 21:14

cred ca tratamentele suportate de tito vilanova s-ua resimtit si in jocul echipei, barcelona arata ca o echipa bolnava,cu tot respectul pt tito si boala de care sufera, sandro rosell trebuia sa taie din start precum un chirurg fara remuscari,si sa aduca inca din iarna un alt antrenor ... nu as zice ca e sfarsitul tiki takei,dar pur si simplu ceea ce faceau f bine in trecut astazi nu le mai iese, bayern n-a venit cu un antidot,ci pur si simplu a fost mult mult mai buna,in stilul pur nemtesc ...

ovi81ugw
ovi81ugw  •  24 Aprilie 2013, 20:05
Postat de sapcarosie pe 24 Aprilie 2013, 19:07

Cine-i Panduru?

el a infiintat echipa Pandurii...:))))

sapcarosie
sapcarosie  •  24 Aprilie 2013, 19:07

Cine-i Panduru?

Vezi toate comentariile (57)
Comentează