INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRAGERE LA SORȚI

PAOK Salonic acuză o conspirație a UEFA după tragerea la sorți: „Pune-ne pe noi direct cu Ajax!”

PAOK - Ajax e cel mai important meci al turului 3 preliminar de Champions League // foto: Guliver/Getty Images
PAOK - Ajax e cel mai important meci al turului 3 preliminar de Champions League // foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2019 12:29

PAOK - Ajax e cel mai important meci al turului 3 preliminar de Champions League. A treia confruntare în zece ani în calificările Ligii.

Și grecii, și olandezii sperau să aibă adversari mai ușori în turul 3 preliminar al Ligii. N-au avut noroc. Pentru a treia oară în ultimii zece ani, PAOK și Ajax se înfruntă în calificările Champions League.

Dacă batavii au lansat un mesaj simpatic pe Twitter, în stilul caracteristic, „Ne reîntâlnim, PAOK”, cu doi ochi atenți ca emoticon, în schimb, fostul club al lui Răzvan Lucescu sugerează o conspirație la UEFA: „Dragă Champions League, data viitoare extrage toate echipele din urnă și pune-ne pe noi direct cu Ajax!”.

Ambele „ciocniri” precedente au fost foarte strânse. Mai întâi, în sezonul 2010-2011 (turul 3), a fost egal și la Amsterdam, și la Salonic. Dar, după 1-1 pe „ArenA”, Ajax a obținut un 3-3 la Salonic care i-a deschis calea spre play-off.

Apoi, în 2016-2017 (tot în turul 3), 1-1 s-a repetat în Olanda, „lăncierii" câștigând cu 2-1 în Grecia. Gol decisiv marcat în minutul 88. 

Ajax amână întâlnirea cu fanii din cauza căldurii

Joi, era programată la Ajax „ziua deschisă”, când echipa se întâlnea cu fanii. Urma să aibă loc în premieră pe „Johan Cruyff ArenA”. Totuși, avertismentele meteo i-au pus în gardă pe șefii clubului. Pe 25 iulie se anunță temperaturi record, 40-41 de grade (maximum s-a înregistrat în Țara Lalelelor în august 1944: 38,6 grade), și „Open Day” a fost amânată.

Vezi și: Ladislau Bölöni se plânge de Antwerp și lovește în plin: „Ne-a trădat pe toți!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
rivaldinho
rivaldinho  •  23 Iulie 2019, 18:47

Grecii astia numai se plang, desi au fost umiliti anul trecut de Benfica! Cand pierzi la BATE Borisov, de ce ti-ai dori grupele Ligii?

losche
losche  •  23 Iulie 2019, 14:57

Parerea mea, din ce am vazut in ultimii ani, intr-adevar au astfel de meciuri stiute de regula. De cand supercupa europei galatasaray - real 2-1 acest meci este pus grupa de grupa cand isi fac turcii aparitia. La fel cu bayern arsenal. Aceste 2 conflicte sunt omniprezente in ucl.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  23 Iulie 2019, 13:26

Se vede influenta Lucestilor !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează