INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Ladislau Bölöni se plânge de Antwerp și lovește în plin: „Ne-a trădat pe toți!”

Ladislau Bölöni // Sursă foto: Twitter Royal Antwerp
Ladislau Bölöni // Sursă foto: Twitter Royal Antwerp

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2019 10:38

Ladislau Bölöni, 66 de ani, antrenorul lui Royal Antwerp, le reamintește fanilor flamanzi că „Antwerp nu a mai cucerit un titlu de o jumătate de secol și că, timp de 15 ani, a dispărut din orizontul fotbalului belgian”

Revelația ultimilor doi ani în Belgia, locul 4 sezonul trecut și calificată în cupele europene după un sfert de secol, Antwerp începe duminică noul campionat, în deplasare cu Eupen, și va juca în turul 3 preliminar al Europa League cu învinsa meciului Olympiakos - Plzeň.

Loți Bölöni are însă o nemulțumire la flamanzi. Simte că nu poate urca prea mult cu această echipă. „Antwerp nu este nici club formator, pentru că nu avem o Academie de juniori, nici club care să cumpere jucători, fiindcă nu avem bani pentru a fi în vârf. Este în primul rând un club care încearcă să se reconecteze cu trecutul glorios”, a declarat el într-un interviu pentru Het Nieuwsblad.

Antrenorul a continuat: „Antwerp nu a mai cucerit un titlu de o jumătate de secol și, timp de 15 ani, a dispărut din orizontul fotbalului belgian”. Referindu-se la retrogradarea care a ținut formația alb-roșie 13 ani departe de Jupiler League. „De-abia acum începem să construim din nou”.

„Ne-a trădat pe toți”

Antrenorul mai are o supărare la echipa flamandă: Lamkel Zé, mijlocașul ofensiv camerunez. „Ne-a trădat pe toți”, l-a acuzat Loți în Het Nieuwsblad, după ce jucătorul a întârziat premeditat la reunirea lotului, încercând să forțeze mâna clubului să-i mărească salariul.

„Ceea ce a făcut a depășit orice limită. Nu pot ajunge la un compromis cu cineva care nu respectă esențialul. Clubul este esențialul, dincolo de interesul grupului și de interesul personal”.

Bölöni a mai spus: „Cred că un fotbalist profesionist complet după ce joci o sută de meciuri la cel mai înalt nivel. Câte partide are Lamkel Zé în prima ligă? 15! Și a fost eliminat de două ori în aceste 15 meciuri”. Jurnaliștii belgieni precizează că Zé are 27 de meciuri în Jupiler League. 

Vezi și: Dominique Antognoni, ziaristul român stabilit în Italia, explică: „De ce Ionuţ Radu nu e pregătit să apere la o echipă mare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează