INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR - GALATASARAY, MIERCURI, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVTEXT PE GSP.RO

Paszkany şi-a făcut calculele pentru primăvara europeană: "Să-i scoatem pe turci din cursă!"

În urmă cu două săptămîni, ardelenii au scos un 1-1 eroic pe Turk Telekom Arena
În urmă cu două săptămîni, ardelenii au scos un 1-1 eroic pe Turk Telekom Arena

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 04 noiembrie 2012 20:24

Finanţatorul clujean îşi doreşte o victorie miercuri seara, care ar deschide larg poarta campioanei către calificarea în grupele Ligii.

Faţă de precedentele două participări, clujenii sînt aproape acum să se califice în primăvara Ligii Campionilor. Pe locul 2 în grupă, cu 4 puncte, "feroviarii" mai au de jucat pe teren propriu cu ambele contracandidate la poziţia secundă, ce duce în "optimile" Ligii.

Primul război e miercuri, cu turcii de la Galatasaray. "Ne bate la uşă o confruntare decisivă în privinţa continuării în primăvara europeană. Ne-am dori foarte mult să continuăm seria de victorii începută pe plan intern şi să păstrăm acasă cele 3 puncte din confruntarea cu Galatasaray. Ne-ar uşura foarte mult situaţia în partida următoare, împotriva Bragăi. Va fi extrem de dificil pentru că Galata îşi va juca ultima şansă. E meciul anului şi pentru noi. Va fi o bătălie pe viaţă şi moarte. Ne-am dori să-i scoatem pe turci din luptă şi atunci locul 3 în grupă l-am avea asigurat. Apoi, un rezultat pozitiv cu Braga, chiar şi un egal, ne-ar duce mai departe în Liga Campionilor", a afirmat Arpad Paszkany.

Patronul vişiniilor s-a declarat mulţumit de prestaţia echipei la debutul lui Paulo Sergio pe banca tehnică, 5-0 cu FC Braşov: "Am avut poate cel mai bun joc de pe teren propriu din campionat. Mi-a plăcut echipa şi din punct de vedere tactic, şi din punctul de vedere al angajamentului. În momentul venirii unui nou şef peste vestiar e normal ca jucătorii să dea tot ce au mai bun în ei, să arate antrenorului că-şi merită locul în echipă. Acest lucru nu ar trebui, din păcate, să se întîmple doar atunci cînd se schimbă tehnicianul".

"Ne batem cu Porto şi Benfica!"
Paszkany a divulgat o parte din discuţiile purtate cu Paulo Sergio: "Mi-a spus că avem un lot excelent. După părerea lui, cu actualul lot ne-am putea bate de la egal la egal cu Benfica şi cu Porto în campionatul Portugaliei. La iarnă va fi un stagiu de pregătire foarte minuţios, iar la primăvară sperăm să avem o altă faţă, cît mai aproape de valoarea reală a echipei".

Mai sînt 200 de bilete
Pentru meciul de miercuri, cu Galatasaray, oficialii CFR-ului au scos la vînzare tichetele nevîndute după epuizarea pachetelor. Mai sînt disponibile 200 de bilete pe lateralele tribunelor I şi a II-a, la preţurile de 110 lei, 130 de lei şi 180 de lei. Acestea pot fi achiziţionate de la casele stadionului "Dr. Constantin Rădulescu", între orele 10:00 şi 17:00.

Clasament grupa H

1. Manchester United 3 3 0 0 6-3 9p
2. CFR Cluj 3 1 1 1 4-3 4p
3. Braga 3 1 0 2 4-5 3p
4. Galatasaray 3 0 1 2 1-4 1p
Etapa viitoare (7 noiembrie): CFR - Galatasaray, Braga - Manchester

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
teodor.muresan
teodor.muresan  •  05 Noiembrie 2012, 20:16
Postat de holler pe 05 Noiembrie 2012, 19:50

Hajrá Kolozsvári vasutas.... Isten segitsen ezen a mérközésen,gyözzetek fiuk. Hajrá Erdéjorszag

Vezi ca ai gresit site-ul. Asta e romanesc.

teodor.muresan
teodor.muresan  •  05 Noiembrie 2012, 20:15
Postat de steaua1986forever pe 05 Noiembrie 2012, 14:58

Oricat de mult ma enerveaza echipa partid de la cluj, tot o sa imi doresc sa castige in Europa. Parerea mea este ca sunt datori inca sa aduca puncte pentru Romania dupa ce au participat DIRECT in Champions League si au facut multe milioane de euro pe spinarea altor echipe. Anul asta in sfarsit au ajuns in Liga pe meritele lor, pe munca lor, tot respectul pentru asta. Alte echipa (Steaua) au ajuns in Champions League doar cu multa munca, fara participari directe, la fel cum a facut acum cefure.

Hai CFR. Hai Steaua. (vorbesc de meciuri in Europa). Ca roman voi fi cu inima alaturi de ambele echipe romanesti( cum as fi fost alaturi de Vaslui, Dinamo sau orice alta echipa romaneasca daca s-ar fi calificat). Dar sa ma scuzi, sa vorbesti de furat dupa meciul de ieri cu Dinamo, e ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului.

holler
holler  •  05 Noiembrie 2012, 19:50

Hajrá Kolozsvári vasutas.... Isten segitsen ezen a mérközésen,gyözzetek fiuk. Hajrá Erdéjorszag

Vezi toate comentariile (10)
Comentează