INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - CHELSEA

Pep Guardiola, anunț important înainte de finala Champions League » Dorit de Barcelona, Pep a spus tot despre viitorul său

Pep Guardiola / FOTO: Guliver/Getty Images
Pep Guardiola / FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2021 10:03 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 11:03

Pep Guardiola (50 de ani), managerul lui Manchester City, a vorbit deschis despre viitorul său pe banca „cetățenilor” și zvonurile conform cărora ar urma să revină la Barcelona. 

Chiar înaintea finalei Champions League, pe care Manchester City o va disputa în această seară în compania lui Chelsea, Pep Guardiola a ținut să clarifice situația lui contractuală. 

Pep Guardiola continuă la Manchester City și din sezonul viitor

Asaltat de întrebările curioase ale jurnaliștilor, reputatul antrenor spaniol a confirmat că va continua la City și din sezonul viitor, notează Mundo Deportivo.

„Rămân la Ciy, sigur! Nu există nicio urmă de îndoială”, a fost anunțul făcut de Guardiola, unul care, în mod sigur, îi întristează pe fanii Barcelonei, care sperau la un come-back al lui Pep. 

Laporta suspină: catalanii îl voiau înapoi pe Guardiola

Joan Laporta, președintele Barcelonei, vorbise recent despre posibilitatea unei reveniri a lui Guardiola la Barcelona. Pep a cucerit 14 trofee în patru ani alături de catalani. Chiar dacă Laporta și l-ar dori pe Guardiola, șansele ca Pep să revină în această vară pe Camp Nou sunt zero. 

Antrenorul mai are contract cu Manchester City până în 2023.

Gruparea de pe Camp Nou are acum și alte bătăi de cap: dacă Barcelona îl concediază pe Ronald Koeman în această vară, după numai un an, președintele Joan Laporta trebuie să-i plătească salariul pentru ultimul sezon, despăgubiri și clauza de reziliere cu federația din Țările de Jos.

VIDEO Pep Guardiola, declarații înainte de finala Manchester City - Chelsea

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Președintele UEFA propune o nouă schimbare majoră în Liga Campionilor: „Ar fi eficient din punct de vedere al veniturilor”

UEFA s-a decis! Ce se întâmplă cu regula golului înscris în deplasare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
nu_am_cont
nu_am_cont  •  29 Mai 2021, 11:45

Pep Guardiola a facut anuntul !! Randoom silvio sau Dave este unul si acelasi prost care posteaza in fiecare noapte pe la 3 dimineata !! Saracul este de compatimit ..

bodystyle74
bodystyle74  •  29 Mai 2021, 11:35

City ofera doua argumente pro pt a ramane,buget mare si putere de decizie. La barca insa ,decizia in privinta transferurilor si a bugetului sta in pixul presedintelui ales.

mario78a
mario78a  •  29 Mai 2021, 11:33

Semneaza cu SC FC FCSB SA , bineinteles ca secund !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează