INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - BAYERN 1-0

Pep Guardiola, luat la ţintă de Franz Beckenbauer: "Posesia nu înseamnă nimic, să fie fericit că a scăpat cu 0-1"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 12:07

Legenda lui Bayern Munchen, Franz Beckenbauer, l-a luat la ţintă pe Josep Guardiola, după ce campioana Germaniei a pierdut prima manşă a semifinalei Ligii Campionilor, 0-1 cu Real Madrid.

"Posesia nu înseamnă nimic atîta timp cît adversarul are cele mai mari ocazii. Guardiola ar trebui să fie fericit că Real a dat doar un gol", a spus Beckenbauer.

Bayern Munchen a avut o posesie de 64% la finalul partidei. În prima repriză, nemţii diferenţa la acest capitol a fost chiar mai mare, de 73% în favoarea echipei lui Pep Guardiola.

Ce a declarat Pep Guardiola la finalul meciului: "Am vrut să păstrăm posesia şi să avem treceri rapide din apărare către atac. Am controlat jocul, dar cei de la Real Madrid aşteptau să contraatace şi au jucători care pot profita de astfel de situaţii. Am jucat împotriva uneia dintre cele mai bune şi mai scumpe echipe din lume. Desigur, rezultatul nu este ideal, dar putem fi mai buni în retur".

VIDEO Imperiul contraatacă: Real - Bayern 1-0 » Madridul blanco vrea La Decima. Dacă bavarezii nu surprind, ratează finala!

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (73)
cineestecampioana
cineestecampioana  •  24 Aprilie 2014, 20:59

Cu Heynckes nu pierdea Bayern aseara. Nu mai este un secret stilul de joc al Barcelonei de acum cativa ani. Nemtii isi doresc eficienta si nu poezie fotbalistica.

neaga1900
neaga1900  •  24 Aprilie 2014, 17:11
Postat de dehasdeu pe 24 Aprilie 2014, 17:02

Nu sunt mare fan Guardiola, dar mi-e greu sa cred ca Real se va califica. Acest 1-0 nu prea are valoare.

Are valoarea unei victorii!O victorie asa , inseamna , ca Madridul nu e mort inca , nici la 2-0!Poti crede asta?Inainte de meci pariam pe Bayern...Dupa ce am vazut aseara prefer sa ma abtin:se va repeta scenariul de aseara-Bayern va presa, va avea posesia, Madridul va sta in aparare si va contraataca de cate ori va avea ocazia . Golurile vor fi norocoase,cred si eventual din greseli:se intalnesc cele mai bune doua echipe al momentului!Pacat , ca nu se intalnesc in finala ....

dehasdeu
dehasdeu  •  24 Aprilie 2014, 17:02

Nu sunt mare fan Guardiola, dar mi-e greu sa cred ca Real se va califica. Acest 1-0 nu prea are valoare.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează