INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - REAL MADRID 4-0

Pep Guardiola, după ce a zdrobit Real Madrid: „În minutul 15, deja simțeam durerea de anul trecut”

Pep Guardiola/ foto: Gulliver/GettyImages +20   FOTO
Pep Guardiola/ foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 08:21 / Actualizat joi, 18 mai 2023 10:14

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a vorbit despre sentimentele care l-au încercat pe parcursul meciului cu Real Madrid, 4-0, din returul semifinalelor Champions League.

  • Manchester City va juca în finală cu Inter, pe 10 iunie, al Istanbul

Pep a vorbit despre startul meciului, când simțea deja că se va întâmpla ca în sezonul trecut. În 2022, Manchester City a câștigat pe teren propriu cu Real Madrid în semifinalele ediției UCL de anul trecut, 4-3, dominând copios jocul, la fel ca anul acesta. La retur, „cetățenii” au pierdut dramatic în minutele suplimentare, scor 1-3, după „dubla” lui Rodrygo venită după minutul 90.

Acum, Guardiola a simțit din nou că îi fuge pământul de sub picioare. City a ratat două ocazii uriașe prin Haaland în startul meciului. Courtois a intervenit de fiecare dată miraculos la loviturile de cap din apropiere ale norvegianului, prima dată cu șoldul, apoi cu vârful degetelor.

Pep Guardiola: „După 15 minute, deja simțeam durerea de anul trecut”

„În minutul 15, deja simțeam durerea de anul trecut. Am jucat foarte bine atunci și îmi amintesc că Toni Kroos a spus că Madridul este special, pentru că a spus că ar fi putut pierde cu 1-10 pe Etihad. Iar Kroos este unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am antrenat. Sportul îți oferă întotdeauna o șansă, iar tu trebuie să muncești din greu. 

Suntem la un meci distanță de a câștiga Premier League (n.r. - City are nevoie de victorie cu Chelsea, duminică) trei ani la rând. Și dacă se întâmplă asta, plus două finale și o semifinală de Liga Campionilor, se numește consecvență. 

Jucătorii mei sunt foarte umili în fiecare meci. Nu există aroganță. Și nu vrem să pretindem ceea ce nu suntem. Și-au primit răsplata. Acum trebuie să ne gândim la Chelsea și apoi la Inter”, a declarat Pep Guardiola, citat de AS.

„Din motive personale voi plânge toată noaptea”
+16 FOTO

Citește și:

Ancelotti, categoric » Ce se întâmplă după umilința cu Manchester City
Manchester City - Real Madrid 4-0
Ancelotti, categoric » Ce se întâmplă după umilința cu Manchester City
„Poznan” pe Etihad după calificarea în finala Ligii » Cum au ajuns fanii lui City să petreacă în stilul ultrașilor polonezi
City - Real 4-0
„Poznan” pe Etihad după calificarea în finala Ligii » Cum au ajuns fanii lui City să petreacă în stilul ultrașilor polonezi

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
laur_gr
laur_gr  •  18 Mai 2023, 13:20

"Jucătorii mei sunt foarte umili în fiecare meci. Nu există aroganță. " Daca ar intelege si jucatorii romani, sau romanii in general, ca asta este atitudinea obligatorie ca sa fii foarte bun in orice domeniu.... Putini inteleg asta: Dan Petrescu care niciodata nu-si subestimeaza adversarul, Simona Halep, ...

alex_789
alex_789  •  18 Mai 2023, 10:41

Nu stiu altii ce spun dar Pep este cel mai mare antrenor din acest moment. Chiar daca se spune ca nu face treaba decat acolo unde sunt bani multi. Bani multi are si PSG si degeaba.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează