INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - MANCHESTER CITY 3-3

„Ar fi fost 5-1!” » Pep Guardiola a lăudat-o pe Real Madrid și a făcut o afirmație surprinzătoare

Pep Guardiola în Real Madrid - Manchester City, foto: Getty Images +28   FOTO
Pep Guardiola în Real Madrid - Manchester City, foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 07:51 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 11:56

Pep Guardiola (53 de ani), managerul lui Manchester City, a vorbit la finalul blockbuster-ului cu Real Madrid, din turul „sferturilor” Ligii Campionilor. Rivalul madrilenilor în perioada în care o antrena pe Barcelona, Pep a revenit pe Bernabeu la un an distanță de meciul care a avut loc în semifinalele aceleiași competiții.

Real Madrid și Manchester City au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din această ediție de Liga Campionilor. Răsturnări de scor, goluri de senzație și un joc de 5 stele. La final, Guardiola a stabilit concluziile unui meci care se anunță și mai disputat la Manchester.

Carlo Ancelotti, după thriller-ul cu Manchester City: „Avem acest dezavantaj”
REAL MADRID - MANCHESTER CITY 3-3
Carlo Ancelotti, după thriller-ul cu Manchester City: „Avem acest dezavantaj”

Pep Guardiola a lăudat-o pe Real Madrid și a făcut un anunț surprinzător: „Din cauza experiențelor din trecut”

Guardiola a surprins la conferința de presă în momentul în care a spus faptul că City ar fi pierdut usturător meciul cu Real în cazul în care s-ar fi jucat în urmă cu 4-5 ani. Pep, managerul echipei din 2016, i-a transformat pe „cetățeni” în una dintre cele mai bune echipe din lume și le-a adus și primul trofeu Champions League chiar în sezonul trecut.

Acum, Pep a analizat jocul cu Real Madrid și a precizat faptul că se bucură de programarea returului pe propriului stadion „din cauza experiențelor din trecut”.

„Îmi imaginez că spectatorii s-au distrat pe cinste să vadă un meci cu 6 goluri, am pierdut mingea foarte ușor în unele momente. Acum 4-5 ani am fi pierdut acest meci cu 4 sau 5-1. Am creat tot mai mult pericol după ce ne-au întors în prima repriză și am reușit să înscriem două goluri grozave.

La pauză le-am spus jucătorilor că dacă vom continua să atacăm fără să fim organizați nu vom reuși nimic. Le-am zis să fie mai liniștiți, a trebuit doar să-i așteptăm pe Foden și Gvardiol să iasă la rampă (n.r. cei doi au marcat golurile 2 și 3 pentru Manchester City)”, a spus Guardiola, conform Marca.

Motivul pentru care De Bruyne a fost lăsat pe banca de rezerve

Tehnicianul a explicat și motivul pentru care nu l-a introdus în teren pe De Bruyne. Mijlocașul s-a simțit foarte rău înaintea partidei și l-a rugat pe antrenor să nu conteze pe serviciile sale în acest meci. Chiar și în aceste condiții, Pep speră să-l aibă la dispoziție pe belgian la returul de peste o săptămână.

„Cu De Bruyne am avut o discuție, el trebuia să fie titular, însă a venit în vestiar și mi-a spus că nu poate să joace. A vomitat și s-a simțit foarte rău, sperăm să joace la retur.

Mereu rămân impresionat de Real Madrid, au jucători minunați. Atmosfera a fost spectaculoasă pe Bernabeu, dar acum Florentino (n.r. Perez) trebuie să aibă mai multă grijă de gazon.

Sentimentul pe care îl am este că, oricât de bine te descurci, Madridul te va face să alergi în plus. Asta am simțit și am acceptat mental. Știam că va fi așa. Cel mai bun lucru a fost că am controlat jocul la 1-2. Talentul jucătorilor a făcut diferența, uitați-vă la golul fabulos pe care l-a înscris Valverde (n.r. golul de 3-3 marcat în minutul 79)”, a spus Guardiola.

Din cauza experiențelor din trecut, prefer să joc returul acasă decât pe Bernabeu. Suporterii noștri ne vor ajuta cu siguranță

- Pep Guardiola, managerul lui Manchester City

FOTO. Cele mai tari meme-uri după Real Madrid - Manchester City și Arsenal - Bayern

„Erling Haaland când se joacă un meci tare”
+24 FOTO
Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Cod roșu la Londra! A plouat cu goluri în Arsenal - Bayern, „sfert” fantastic din Liga Campionilor
ARSENAL - BAYERN
Cod roșu la Londra! A plouat cu goluri în Arsenal - Bayern, „sfert” fantastic din Liga Campionilor
Se îngroașă gluma în fotbalul din Spania! Cercetat pentru corupție într-un contract de 40 de milioane de euro
ANCHETĂ
Se îngroașă gluma în fotbalul din Spania! Cercetat pentru corupție într-un contract de 40 de milioane de euro

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
MaxiP
MaxiP  •  10 Aprilie 2024, 09:53

Marele antrenor al secolului, l-au scos jucatorii prin executii individuale. Noroc cu milioanele seicilor. Daca se prezenta asa cu o echipa "nestelara", nu contra lui Real Madrid, intr-un meci echilibrat intre 2 echipe de nivel mediu, il si pierdea cu 4 sau 5 la 1. Nu mai vorbesc ca pierzand meciul, jocul mergand in directia adversarului, nu a facut nicio schimbare. Daca si dupa meciul asta e scos in fata ca mare tehnician...

unurtr
unurtr  •  10 Aprilie 2024, 09:35

Nu contează, va fi 5-1 pt Real în retur! Echipa multimiliardarilor va dispărea, este doar odunătură de bani nu o echipă cum este Real Madrid! Și felicitări Real Madrid că susține luptă împotriva ruzziei cu un portar din Ukraina! Slava Ucraina! Hala Madrid!

cobra
cobra  •  10 Aprilie 2024, 09:19

Toți cei care iubim fotbalul, indiferent de echipa a căror fani suntem sa la mulțumim, pe un așa spectacol! Nu ar trebuii să facem alte comentarii! P.S. Nu indraznesc sa dau un pronostic pentru retur! Sigur va fii ceva fantastic!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează