INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Performanţă ISTORICĂ! Olimpia Cluj s-a calificat în optimile UEFA Champions League!

Fetele de la Olimpia (în bleu) s-au calificat mai departe
Fetele de la Olimpia (în bleu) s-au calificat mai departe

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 03 octombrie 2012 23:08

Campioana României la fotbal, Olimpia Cluj, s-a calificat în optimile Ligii Campionilor la fotbal feminin, după ce a trecut de campioana Austriei, Neulengbach (1-1 în tur, 1-1 / 2-2 după prelungiri în retur)

Gruparea clujeană a reuşit un rezultat nesperat în Austria, după ce, pe teren propriu, fusese egalată la unu cu doar cîteva minute înainte de final. Pentru că scorul a fost identic cu cel din prima manşă, 1-1, jocul a intrat în prelungiri. Olimpia a condus cu 2-1, a fost egalată la doi, dar s-a calificat graţie golurilor reuşite în deplasare.

Ambele goluri ale Olimpiei au fost reuşite de Alexandra Lunca, o tînără în vîrstă de doar 17 ani, care a debutat în echipa naţională a României pe cînd avea doar 16 ani.

În manşa următoare, clujencele vor da peste campioana Italiei, Torres. Gruparea din "Cizmă" a trecut de o altă echipă cu mari influenţe româneşti, Apollon Limassol, formaţia cipriotă avînd în primul unsprezece uzual nu mai puţin de patru jucătoare din naţionala României.

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
cordos_eu
cordos_eu  •  04 Octombrie 2012, 13:53

mai sunt calificate in Ultimele 16 formatii din: Germania, Franta, Suedia, Danemarca, Norvegia, Rusia, s-ar putea si una din Islanda, Anglia, Italia, iar singurele intruse sunt Sparta Praga din Cehia si Olimpia Cluj din Romania. :) apropo, Italia are 2 reprezentante! deci nu stiu daca avem sanse

cordos_eu
cordos_eu  •  04 Octombrie 2012, 13:49
Postat de narcis_ny pe 03 Octombrie 2012, 23:59

parca si clujana a jucat prin 2010 in optimi contra lu' olempique lyon...

n-a fost in optimi, ci in ultimele 32 ca acum. abia acum s-au calificat in optimi!

cordos_eu
cordos_eu  •  04 Octombrie 2012, 13:43

si-au imbunatatit performanta de anul trecut cu o tur! dar degeaba daca nu elimina italiencele in turul urmator. sper ca italiencele sa nu le aduca cu picioarele pe pamant! austriecele erau medii.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close