Comentarii (15)
ijohn
ijohn  •  15 Decembrie 2020, 12:22

Ce sunteti fraieri, voi credeti ca in turcia spui ce vrei? Spui ce vor altii, spui ce trebuie. Patronul echipei ghici cine e? Erdogan...si dupa incident a iesit si a zis ca Franta e de vina pt ce s-a intamplat. Apare Ndoye si zice ca s-au impacat, ca au vorbit la telefon, ca ala a inteles...etc. A doua zi, comunicat al lui demba ba...ca e nasoala, ca a fost rasism...etc. Evident ca i-au zbarnait telefoanele sa spuna ce trebuie...de acum incolo va fi vorba de erdogan si franta.

robotzel
robotzel  •  15 Decembrie 2020, 12:05

*** care esti *** si prost ca si bonus. nu te-a judecat nimeni dupa culoare ci doar te-a identificat dupa culoare. nu ai fi fost dat afara pentru ca erai negru ci pentru ca vociferai mereu. faptul ca ai culoare neagra nu inseamna ca daca iti spun ca esti de culoare neagra inseamna ca sunt rasist. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bebe21
bebe21  •  15 Decembrie 2020, 12:05

„Oamenii nu pot fi judecați în funcție de culoarea pielii”...1000 la suta corect...in schimb oamenii pot fi identificati dupa culoarea pieli iar Coltescu exact asta face...nu vine de-alde Webo sa ne spuna ce inseamna 'negru' in limba romana...nea Pierre mai face nitel circ ieftin sa nu cumva sa iasa din centrul atentiei...8 decembrie va ramane o seara 'afro-americana' in istoria Champions League!

ge0x
ge0x  •  15 Decembrie 2020, 11:52

Deja s a răsuflat treaba cu rasismul. Domnii de la Uefa sau Fifa ar trebuii sa le penalizeze pe Psg si echipa turca pt faptul ca au refuzat sa joace. Daca erau suporteri in tribune sigur se juca.

ge0x
ge0x  •  15 Decembrie 2020, 11:50

Asta si daca zice Papa de la Roma ca nu a fost rasism, el o tine pe a lui. Ii place sa faca pe victima.

Comentează