INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY, MARȚI, 21:45, GSP.RO, PROTV ȘI DOLCE 1

Pizza Guardiola cu șuncă și ciuperci » Două cluburi din București îi așteaptă pe suporterii "cetățenilor" cu 16 tipuri de pizza ce poartă numele jucătorilor de la City

Articol de - Publicat duminica, 14 august 2016 00:00

Manchester City vine în această seară la București cu o cursă charter direct din Anglia și se va caza la hotelul Marriott. Pe lângă Pep Guardiola și lotul său de vedete, în România vor ajunge și 3.000 de suporteri, care sunt așteptați cu oferte speciale de restaurantele și barurile din Centrul Vechi.

Reprezentanții a două localuri cunoscute printre petrecăreții de la noi au pregătit două zile cu oferte speciale pentru fanii britanici. Orice comandă făcută la Freddo sau Bound va primi o reducere de 15%.

În plus, restaurantele au pregătit un meniu special în ceea ce privește sortimentele de pizza pe care le comercializează. De ieri se vând mai multe tipuri cu numele jucătorilor, dar și cu al antrenorului. Cea mai scumpă e pizza Guardiola, costă 28 de lei și are cele mai multe ingrediente: mozzarella, șuncă, ciupeci, salam picant, ceapă, porumb și măsline.

Chiar dacă este cel mai bine cotat jucător din lot, 60 de milioane de euro, o pizza Kevin De Bruyne este cea mai ieftină, costă numai 19 lei și conține doar mozzarella.

59%dintre iubitorii de fotbal din Manchester sunt susținătorii celor de la City, conform unui sondaj publicat în Anglia în urmă cu câteva luni

Cât costă o pizza ce poartă numele jucătorilor lui City

 tabel

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
amicu
amicu  •  14 August 2016, 10:23

Puteati sa treceti mare in titlu PUBLICITATE sau CAN-CAN

merace
merace  •  14 August 2016, 10:21

deci Caballero e doar un Gungodan cu oregano, Otamendi e Gungodan cu masline, iar Sterling e Otamendi cu anghinare! :D hahaha Cata imaginatie au oamenii care mananca in cluburi ca astea!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  14 August 2016, 10:15

Vezi ca palinka bea Arpi, de jalea KVSCului, Jiji e cu sampania, ca asa se sarbatoresc succesele... Altfel, toate bune la U si CFR?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează