INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STUTTGART - POLI TIMIŞOARA 0-0

Planul B

Poli Timisoara
Poli Timisoara

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2009 00:00

Eliminarea din Champions League nu l-a deziluzionat pe Marian Iancu, care a anunţat aseară noul obiectiv: cît mai multe puncte în Europa League şi locul 1 la iarnă în Liga1
 
Boss-ul Timişoarei, Marian Iancu, a dezvăluit aseară noile obiective ale lui Poli după ratarea grupelor Champions League: titlul de campioană de toamnă şi cît mai multe puncte în Europa League. "Nu-mi doresc neapărat să trecem de grupe, dar îmi doresc să facem cît mai multe puncte. Pentru prima parte a campionatului, obiectivul e clar: să nu pierdem primul loc la finalul turului şi să ajungem cît mai departe în Cupa României. Ne-au lipsit nu mai puţin de zece jucători, unii în tur, alţii la returul cu Stuttgart. Avem şi noi o limită, nu pot face un lot de 40 de jucători", a explicat finanţatorul clubului bănăţean.

Deşi jucătorii şi antrenorul Timişoarei au sperat pînă în ultima clipă că pot produce o minune la Stuttgart, patronul echipei nu şi-a făcut iluzii, declarîndu-se mulţumit de aventura din Champions League. "Noi sîntem fericiţi că am ajuns pînă aici. Am fost realişti, nu aveam cum să întoarcem rezultatul din tur. Am avut parte de o aventură în Liga Campionilor. Am învăţat organizarea din această competiţie, care e cel mai mare cîştig pentru noi. De-acum putem juca oricînd în Ligă, la Timişoara", a spus Iancu.

"E extrem de important să avem răbdare, pentru că echipa asta a ajuns în patru ani unde a ajuns, plecînd de sub zero. Nu merge cînd forţezi nota şi încerci să o iei pe scurtătură"

MARIAN IANCU, patron Poli

"Sabău nu e în pericol"
Deşi a ratat calificarea în Champions League, Iancu e mulţumit de Sabău. "Toţi dăm examene după examene. Administraţia a trecut testele, iar echipa a luat doar unul, ratîndu-l pe al doilea. Singurul lucru de care fug în viaţă e umilinţa şi mai bine nu vă spun cum reacţionez atunci. Pînă acum e absolut logic fiecare lucru pe care l-a făcut Sabău. Prin tot ce a făcut, mi-a dat liniştea să mă ocup exclusiv de partea administrativă".

3,1 milioane de euro e suma pe care Poli şi-a asigurat-o deja, din bilete şi drepturi TV în Champions League, plus accesul în Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  27 August 2009, 11:22

In sfarsit o atitudine perfecta la D-l Iancu.Oricum prin eliminarea lui Sachtior si calificarea in EL echipa si-a depasit propria valoare.Sant in echipa jucatori tineri si de valore care sub mana aceluiasi antrenor, cu timpul,vor putea deveni o echipa f.buna. Comentatorul Sat1 n-a contenit cu laudele la adresa lui Nibombe,si a facut apel la echipele din Bundesliga sa nu-l rateze si sa-l transfere in Germania.Speram sa nu se intample asta prea devreme.

 •  27 August 2009, 10:49

Pentru mm: A fost un joc bine gandit tactic de Sabau, in care a obtinut maximul si daca se acorda si un 11 m la Bucur, poate alta era situatia; dar probabil ca tu nu intelegi toti termenii astia...

 •  27 August 2009, 10:27
Postat de pe 27 August 2009, 09:52

Nu ati fost in stare nici anul trecut sa invingeti si voi o echipa...apropos, va bazati pe punctele altora ca Dinamo?

Ba fraiere...ce puncte ati facut voi ? 0-3 cu Slovan? :):):).... Sunteti varza...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează