INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARBITRI

Platini introduce o nouă regulă în arbitraj: "Discuţiile fluieraşilor vor fi înregistrate!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 03 mai 2013 19:52

Un adversar declarat al introducerii tehnologiei video în fotbal, Michel Platini are o altă idee care să îmbunătăţească imaginea arbitrilor.

Preşedintele UEFA a anunţat vineri, la Lille, că va propune ca discuţiile purtate de arbitri în timpul meciurilor din cupele europene să fie înregistrate.

"Începînd cu anul viitor, am cerut secretariatului general al UEFA ca în meciurile conduse de cinci arbitri să fie înregistrate. Am înţeles greşeala arbitrului care nu a văzut faultul lui Muller asupra lui Jordi Alba în meciul dintre Bayern şi Barcelona, dar ei au fost trei arbitri internaţionali. Nu este posibil ca niciunul din ei să nu fi văzut faultul. Ceva este în neregulă", a explicat Platini motivul care a stat la ideea sa de a propune ca discuţiile să fie înregistrate.

Faultul lui Muller asupra lui Alba a avut loc în timpul meciului tur cu Barcelona (vezi VIDEO!). Extrema germană a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Bayern Munchen în dubla cu echipa lui Tito Vilanova, scor 7-0 la general. Muller a marcat trei din cele şapte goluri primite de Barcelona.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
stefangv
stefangv  •  04 Mai 2013, 20:51

Introduceti, fratilor, monitorizarea video, ati ramas ultimul sport care nu introduce asta (sau fierini, ca nu platini nu e deloc, are avantaje ascunse si face campioni de la pupitru prin aceste arbitraje de tot rasul) . Puteti pune 10 arbitri, daca sunt prosti, tot degeaba. Mai bine 2 la masa cu monitorul in fata si atunci se poate face fotbal de calitate, si sa fie afisat si pe stadion sa ii huiduie tot meciul daca sunt prosti... sa fie umiliti.... ca nu mai fura unul.

brto
brto  •  04 Mai 2013, 12:28
Postat de urban. pe 04 Mai 2013, 10:44

Paranoia e mare ! Daca pierdea Bayern ziceai ca jucatorii de la Barca sunt dopati !

Am precizat generatie superioara de dopping, deci prin urmare ambel se dopeaza, oricum toata lumea din sport se dopeaza, altfel nu ar mai face nimeni fata, joci in 10 luni de zile in jur de 60-70 de meciuri, calatoresti zeci de mii de kilometri, te antrenezi ore intregi atat cu mingea, cat si fara si in sala, si joci la intensitate maxima 90 de minute. Astfel de lucruri nu mai tin de mult de "pregatire fizica", niciun om fara dopping nu poate rezista in ritmul acesta, oboseala si accidentarile sunt inerente, ceea ce se cheama supraantrenament, dar baietii astia fac fata "cu brio".

urban.
urban.  •  04 Mai 2013, 10:44
Postat de brto pe 04 Mai 2013, 01:06

Oricum nemtii au acum o generatie superioara de dopping, este observabil cu ochiul liber, au inceput sa investeasca bine in "tehnologie" in utlimii ani si se vede ce rezultate au obtinut. Cat despre arbitraje ar trebui probe video.

Paranoia e mare ! Daca pierdea Bayern ziceai ca jucatorii de la Barca sunt dopati !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează