INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA VARŞOVIA - STEAUA, MARŢI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Polonezii nu subestimează Steaua: "Sîntem mulţumiţi de rezultatul din tur, dar românii rămîn favoriţi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 24 august 2013 19:28

Jakub Kosecki a marcat pe Naţional Arena împotriva Stelei, 1-1, iar reuşita sa a apropiat-o pe Legia Varşovia de grupele Champions League.

Chiar dacă au avantajul golului marcat în deplasare, polonezii continuă să se teamă de Steaua: "Sîntem mulţumiţi de ce am făcut în tur, dar putem mai mult. Sîntem optimişti, dar, în ciuda rezultatului pozitiv pe care l-am obţinut în România, trebuie să recunoaştem că Steaua rămîne favorită la calificare", a mărturisit Kosecki pentru gwizdek24.se.pl.

Mijlocaşul polonezilor ştie însă de ce are nevoie echipa sa pentru a obţine calificarea în grupele Ligii Campionilor: "După pauză am luat iniţiativa, am fost mai motivaţi şi am jucat mult mai bine. Dacă ne îmbunătăţim eficienţa şi vom fi concentraţi încă din primele minute ale returului, atunci sînt sigur că ne vom califica", a încheiat Kosecki.

Meciul dintre Legia Varşovia şi Steaua va avea loc marţi, de la ora 21:45, pe DigiSport 1, DolceSport 1, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
alexhaiducu
alexhaiducu  •  24 August 2013, 22:15

se piaa pe steaua!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 August 2013, 22:01

Da le este foarte frica ...de asta o sa si reuseasca in ce si au propus ...ca se tem de steoaia ...

submarina
submarina  •  24 August 2013, 21:44

Legia e o echipa incomoda pentru Steaua, dar daca sa fim sinceri, trebuiau batuti la scor...n-au aratat nimic extraordinar polonezii...nu stiu ce a patit atunci Steaua...sansele raman 50/50.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează