INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC PORTO -AS ROMA 3-1

PORTO - AS ROMA 3-1 // Cuneyt Cakir, desființat » Jucătorii Romei acuză fără ezitări: „Am avut un penalty clar. E o rușine!”

FC Porto - As Roma 3-1 // FOTO: Reuters
FC Porto - As Roma 3-1 // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2019 09:06

Romanii susțin că ”centralul” turc n-are nicio scuză la intervenția lui Marega asupra lui Schick, din finalul prelungirilor meciului FC Porto - AS Roma 3-1: ”Avea VAR-ul la dispoziție și nu l-a consultat”.

AS Roma părăsește Liga Campionilor cu scandal. Din nou! Ediția trecută, în semifinala-retur cu Liverpool, romanii au acuzat neacordarea a două penalty-uri. Miercuri seară, în returul "optimii" cu Porto, ei consideră că ar fi trebuit să beneficieze de unul în finalul prelungirilor, la scorul de 1-3.

"Nicio scuză!"

"A fost penalty clar! E o rușine că arbitrul Cuneyt Cakir nici măcar nu s-a dus să revadă pe monitor intervenția lui Marega asupra lui Schick. Știți ce ne-a zis? Că el a văzut bine faza și n-a fost nimic. Nu pricep de ce numai nouă ni se întâmplă astfel de lucruri.

Și cu Liverpool ni s-au refuzat două lovituri de la 11 metri, dar acum e VAR, nu mai există nicio scuză", a comentat, furios, fundașul Manolas.

"I-a pus piedică"

De Rossi e la fel de convins ca și coechipierul său că "centralul" turc a greșit. "Imediat după fluierul final am fost și am revăzut faza. Contactul e clar și în careu. Anul trecut ne doream VAR, acum îl avem și nu-l folosim?

E păcat. Dacă ni se acorda penalty-ul cuvenit, mergeam mai departe cu 2-3. Ar fi fost o calificare epică", afirmă căpitanul italienilor. Verdictul jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport: "Marega i-a pus piedică lui Schick".

Ceva mai devreme, în minutul 114, Cakir nu văzuse o ținere de tricou în careul giallorosso, Florenzi la Fernando. Avertizat din studio, turcul a consultat VAR-ul și le-a acordat portughezilor lovitura de la 11 metri care a decis practic calificarea lui FC Porto în "sferturi"

5e nota primită de "centralul" Cuneyt Cakir în Gazzetta dello Sport

"Îl susținem pe Di Francesco"

Pus în discuție și după 0-3 cu Lazio, în campionat, Eusebio di Francesco își vede postul amenințat. După fluierul final, antrenorul romanilor s-a izolat de echipă și a refuzat să dea declarații. Însă jucătorii îl susțin.

"Sperăm să rămână cu noi. Echipa a luptat în seara asta", a comentat căpitanul De Rossi. Iar Perotti a adăugat: "Suntem alături de Di Francesco".

Vezi și: PORTO - ROMA // FOTO Cuneyt Cakir n-a dictat penalty la ultima acțiune! Italienii contestă decizia luată cu ajutorul VAR

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  07 Martie 2019, 14:23

Sa spunem ca acest Cakir a considerat ca faza incriminata a fost un corecta, regulamentar! Dar arbitrii din "Camera VAR" de ce nu au intervenit? Trebuia ca imediat seful arbitrilor din "Camera VAR" sa il sesizeze, in casca, pe Cakir ca a existat o faza litigioasa si sa-i ceara acestuia sa opreasca meciul si sa vizioneze pe micul ecran faza incriminata! De ce mai este VAR daca brigada de arbitri care vizioneaza meciul in "Camera VAR" nu intervin?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează