INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - FC PORTO 0-1 (2-1 LA GENERAL)

VIDEO Supergol marcat de Porto! Taremi a avut o execuție de generic: „Puteam să ne calificăm”

Mehdi Taremi a marcat în Chelsea - Porto // FOTO: Reuters +5   FOTO
Mehdi Taremi a marcat în Chelsea - Porto // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 00:19 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 01:25

Porto a câștigat returul sferturilor Champions League cu Chelsea, 1-0, dar a ratat calificarea în semifinale, după 0-2 în tur.

Portughezii au avut o prestație bună, însă londonezii s-au apărat foarte bine. Singurul gol al meciului a fost marcat de atacantul iranian Mehdi Taremi. Vârful de 28 de ani, intrat pe teren în minutul 63, a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri ale acestui sezon de Champions League.

Taremi, supergol în Chelsea - Porto

După o centrare perfectă a lui Nanu, Taremi a reluat din foarfecă, de la 12 metri, Mingea s-a dus direct în vinclu, iar portarul lui Chelsea nu a avut nicio șansă.

Vezi AICI VIDEO cu golul lui Taremi

„Puteam să ne calificăm dacă aveam mai mult noroc. Nu am jucat rău, dar nu a fost suficient! Meritam să marcăm acest gol. Am avut un parcurs excelent în Liga Campionilor”, a spus Taremi, după meci.

Citește mai multe știri din Champions League: 

Bayern, eliminată din Liga Campionilor după o victorie la Paris! Pe cine va întâlni PSG în semifinale

Chelsea e în semifinalele Champions League! Londonezii se califică deși au pierdut returul » Gol de generic marcat în minutul 90+3

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează