INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SHERIFF TIRASPOL - FARUL 3-0

Presa din Republica Moldova, palmă pentru România: „Sheriff le-a dat o lecție românilor! Cei de la Farul și-au permis să facă unele declarații deloc plăcute”

Sheriff a descompus-o pe Farul în meciul de la Tiraspol / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +35   FOTO
Sheriff a descompus-o pe Farul în meciul de la Tiraspol / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 09:39 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 11:35

Presa de peste Prut, cu precădere publicațiile apropiate de partea transnistreană, au dedicat rânduri întregi victoriei pe care Sheriff Tiraspol a obținut-o în fața campioanei României, Farul, în preliminariile UEFA Champions League (3-0, 3-1 la general). Jurnaliștii moldoveni chiar au taxat unele declarații de superioritate venite dinspre România în ultimele săptămâni.

Ziariștii moldoveni sunt de părere că oficialii echipei lui Hagi au tratat de sus cea mai valoroasă formație din Republica Moldova și că Sheriff le-a dat replica ideală românilor care au crezut că Farul va „defila” în fața campioanei din țara vecină.

„Sherifii” i-au dat cu fotbalul în cap lui Hagi! Notele serii de coșmar de la Tiraspol: „perlele” Farului -au zbătut în mediocritate
SHERIFF - FARUL 3-0
„Sherifii” i-au dat cu fotbalul în cap lui Hagi! Notele serii de coșmar de la Tiraspol: „perlele” Farului -au zbătut în mediocritate

Presa din Republica Moldova, palmă pentru România: „Sheriff le-a dat o lecție românilor!”

„Campioana Moldovei a învins-o fără emoții pe campioana României, scor 3-0, 3-1 la general. Astfel formația din Republica Moldova își continuă drumul în cea mai puternică competiție europeană. 

Pentru că a învins-o cu scorul de 3-0 pe Farul, Sheriff nu doar că și-a învins adversara și și-a luat revanșa, dar le-a dat și o lecție adversarilor români: «Nu te grăbi să vorbești, grăbește-te când este vorba de fapte». 

După victoria obținută la Constanța, oficialii Farului erau convinși că echipa lor se va califica în turul următor. Și-au permis să critice și să facă niște declarații deloc plăcute despre jocul echipei din Tiraspol. Au criticat campionatul Moldovei, care a fost numit în mod repetat ’amator și neprofesionist», au notat jurnaliștii publicației MoldovaSports.md. , una apropiată de Rusia. 

Antrenorul lui Sheriff, după lecția predată lui Hagi: „Aici s-a făcut diferența!”

Roberto Bordin, antrenorul lui Sheriff, a vorbit la superlativ despre Gică Hagi, dar spune că rezultatul a fost meritat.

„A fost un meci obositor, care a risipit forțele noastre, dar s-a terminat cu bine. Ne bucurăm de această victorie mare. Am modificat din mers, am încercat diverse module, a ieșit foarte bine până la urmă, chiar dacă în reprizele suplimentare. Dar a fost o victorie supermeritată. 

Poate am fi putut marca un gol în plus, da. Suporterii noștri au fost minunați, în fiecare moment al partidei, ne-au ajutat enorm. Am făcut diferența la mijloc, am încercat să ne apărăm bine, apoi să înscriem primul gol. Am avut superioritate și am condus meciul în linia lor mediană, am fost agresivi tot timpul partidei”, a spus în conferința de presă.

Mulțumesc tuturor jucătorilor care au intrat pe teren. Inclusiv celor care au ajutat de pe bancă. A fost un meci incredibil, au muncit foarte, foarte mult. Plus staff-ul meu, incredibil.

- Roberto Bordin, antrenor Sheriff Tiraspol

VIDEO Gică Hagi, după meciul cu Sheriff: „Mă doare maniera în care am pierdut”

Citește și alte știri de actualitate: 

Scandal după eliminarea FaruluI! Tatăl unui mare talent a sărit împotriva lui Hagi: „Bagă-l și pe el, că de 3 ani e ocolit! Ce-om fi venit noi aici? Gata, plecăm din România!”

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, necruțător cu Farul: „Suntem în găleată, la pământ! Nu ne mai batem nici cu Malta și Luxemburg!” » Critică invențiile lui Hagi: „Parcă ar fi de mămăligă!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
bozo76
bozo76  •  21 Iulie 2023, 02:56

Achizitii de 2 lei la faru

eunescu09
eunescu09  •  19 Iulie 2023, 11:56

Am privit, fără prea mare uimire, exprimarea Farului căci totul a fost tipic romanesc: jucători fără forță, debili fizic, fără idei și determinare, neputincioși mental. Ma uitam la Alibec, Mazilu, Grameni și ma întrebam de ce nu ma mir ca la fiecare duel "unu la unu" ai noștri abia reușeau sa stea în picioare mirați, parca, de faptul ca adversarii au pregătire de fotbaliști, nu de domnișoare. Este și acesta un motiv pentru care ai noștri clachează când merg în afara. Ticleanu spunea, de curând, ca pe Dobrin, Balaci, Dinu și alții din generația lor ii loveai și nu cadeau. Acum, jucătorul român este ca o *** pe care o bate bărbatul, urla și se tăvălește pe jos de se aude peste Carpați. Doamne, chiar nu este nimeni în stare sa facă pregătire fizica spartana cu acești copii?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flick2020
flick2020  •  19 Iulie 2023, 10:56
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 19 Iulie 2023, 10:11

110% "ne intoarcem acasa in templu " azi se semneaza =)))))) este ca si semnat ...daca nu azi ..maine =)))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează