INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  „SFERTURI”

Președintele lui Atletico Madrid simte trofeul: „Fotbalul ne datorează o Ligă”+ pe ce star mizează în meciurile decisive

Enrique Cerezo, președintele lui Atletico Madrid, este încrezător că, după ce-a eliminat campioana Europei Liverpool, trupa lui Simeone va lua trofeul
Enrique Cerezo, președintele lui Atletico Madrid, este încrezător că, după ce-a eliminat campioana Europei Liverpool, trupa lui Simeone va lua trofeul

Articol de - Publicat miercuri, 12 august 2020 16:18 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 16:25

Enrique Cerezo, președintele lui Atletico Madrid, este încrezător că, după ce-a eliminat campioana Europei Liverpool, trupa lui Simeone va lua trofeul: „Avem o ocazie magnifică, ne mai lipsesc trei victorii”.

Dacă pentru prima oară în ultimii 23 de ani a ajuns mai departe decât Real Madrid în Champions, Atlético nu are de gând să se oprească decât cu trofeul în brațe, la Lisabona. Nici măcar COVID-19 nu o sperie pe învingătoarea campioanei en-titre Liverpool, iar președintele Enrique Cerezo e foarte optimist: "Fotbalul ne-a rămas dator cu o Ligă și sper ca pe 23 august să vină ziua plății. E o ocazie magnifică și nu ne mai lipsesc decât trei succese. Avem entuziasm, mult optimism și nu mă îngrijorează deloc că lumea ne vede favoriți. Dar să trecem de Leipzig, s-o luăm pas cu pas!".

"João Félix poate fi starul"

Șeful "plăpumarilor" are mare încredere în Simeone și experiența războinicilor săi, mizând pe cel mai scump transfer din istoria clubului. 

Președintele lui Atletico Madrid simte trofeul: „Fotbalul ne datorează o Ligă”+ pe ce star mizează în meciurile decisive

"Antrenorul nostru știe cum se abordează astfel de jocuri, suntem pregătiți și mă gândesc că starul Final Eight ar putea fi João Félix. Evoluează acasă, va fi diferit pentru el și are o mare dorință de a triumfa, sunt convins că va da totul. Atlético are însă și alți fotbaliști foarte importanți, Llorente, Saúl, Koke, Costa... Am jucat trei finale ale Ligii și le-am pierdut pe toate, crud și dureros, deși le-am avut în mână", spune Cerezo în interviul din Marca. 

"Toată lumea spune c-am nimerit cel mai puternic adversar, dar în Final Eight nu sunt nume mici. Și Leipzig a terminat pe 3 în campionat și o respectăm. Ne trebuie răbdare și să jucăm cu calm"

"Nu se poate să nu observi că Simeone are aceeași motivație ca acum opt ani. Excluzându-l pe Ferguson, cred că există puțini antrenori în lume cu asemenea succes într-o perioadă așa lungă"
-  Enrique Cerezo, președinte Atlético

"Sunt aici să joc fotbalul lui Cholo"

Joao Félix simte provocarea specială a turneului din Lisabona. Chiar dacă joi va evolua pe "José Alvalade", arena lui Sporting, fostul star al Benficăi ține să demonstreze că Atlético n-a risipit 126 de milioane de euro când l-a transferat la Madrid: "Sunt aici pentru a juca fotbalul lui Cholo și să fac ceea ce-mi cere, să mă adaptez stilului din Spania. Nu contează dacă voi fi sau nu titular. Ar fi extraordinar să ajung în semifinală pe Da Luz, acolo unde am dat primul gol ca profesionist". 

VIDEO. CFR Cluj și-a aflat prima adversară din drumul spre grupele Champions League

Citește și alte știri despre Liga Campionilor:

Atalanta vrea totul: „Oamenii ne cer să câștigăm Liga Campionilor” + Diferența financiară uriașă față de PSG

Cine sunt pozitivii lui Atletico Madrid! Situație de criză în Final 8-ul Champions League: ce măsuri draconice se aplică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează