LIGA CAMPIONILOR  ·  NAPOLI - SALZBURG 1-1

Președintele lui Napoli și-a amendat jucătorii după gestul de insubordonare: „Să-ţi bagi banii ăia în fund”

Articol de — Joi, 07 Noiembrie 2019, 14:38

Preşedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, nu va rămâne dator propriilor jucători după gestul de insubordonare de marți, de la meciul cu Salzburg, 1-1. 

A sunat avocatul clubului şi va aplica sancţiunea maximă disciplinară prevăzută la regulamentul de ordine interioară: le va opri 5 la sută din salarii! 

Vicecampionii Italiei au sfidat decizia patronului de a-i reţine toată săptămâna în cantonament la Castel Volturno şi au plecat cu toţii acasă, la sfârşitul partidei din Ligă cu RB Salzburg, 1-1! Căpitanul, Lorenzo Insigne l-a anunţat pe fiul proprietarului de revolta echipei, iar Allan a fost aproape să-l bată pe Edo De Laurentiis. 

„Să-ţi bagi banii ăia în fund”, a strigat mijlocaşul brazilian. Doar intervenţia antrenorului Ancelotti şi a directorului sportiv Giuntoli a calmat spiritele.

Vezi și:

NAPOLI - SALZBURG 1-1 // Război civil la Napoli! Jucătorii s-au răzvrătit împotriva patronului și au plecat din cantonament: „Spune-i că ne ducem acasă!” + Ancelotti la Boca Juniors? 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (2)

urdea2021  •  07 Noiembrie 2019, 18:06

Jupan Scorpie, matale n-ai auzit de cenzura literara? Nu esti in piata la vandut zarzavat pentru a reproduce vulgaritati auzite la primul needucat. Nu ti-e rusine sa scrii un asemenea titlu?

victor33  •  07 Noiembrie 2019, 17:12

Ce bine ca a plecat Chiriches de acolo, uite, se expunea la faze de astea...

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1