INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - TOTTENHAM, FINALA LIGII

Prețuri uriașe pentru finala Ligii Campionilor! Cât costă biletele + reacția fanilor

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 18:23

Fanii lui Liverpool și Tottenham vor fi nevoiți să bage adânc mâna în buzunar ca să își vadă favoriții pe stadion în finala Ligii Campionilor.

  • Finala se va juca pe 1 iunie, de la ora 22:00, pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid.

În acest an, vom avea o finală 100% englezească, după ce Tottenham a întors rezultatul în meciul cu Ajax în ultimul minut al prelungirilor, scor 3-2 (în tur 0-1), iar Liverpool a revenit incredibil în fața Barcelonei, victorie 4-0 pe Anfield, după 0-3 în tur. 

Fanii celor două echipe vor primi câte 16.613 de bilete pentru finală, iar reprezentanții lui Liverpool au publicat pe site-ul oficial al clubului prețurile biletelor.

În funcție de sectorul ales pe stadion, cel mai ieftin bilet costă 60 de lire, aproximativ 330 de lei, iar pentru un loc mai aproape de teren suporterii vor plăti 513 lire, aproape 2.830 de lei!

Cât costă biletele:

  • Categoria 1: £513 (£410 vizibilitate redusă)
  • Categoria 2: £385 (£308 vizibilitate redusă)
  • Categoria 3: £154 (£120 vizibilitate redusă)
  • Categoria 4: £60

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, care au ripostat pe Twitter după ce au văzut prețurile piperate ale biletelor. Aceștia au postat mesaje precum „Fotbalul este pentru fani” sau „Prețurile biletelor sunt o nebunie și de ce fanii au primit mai puțin de jumătate din capacitatea stadionului?”.

Internauții nu au înțeles ce înseamnă exact achiziționarea unui bilet cu „vizibilitate redusă”. „E un stadion nou. Cum ar putea să fie vizibilitate redusă acolo”, a scris un suporter.

 

Articol de Andreea Visu

Citește și:

Controversa după semifinalele Ligii Campionilor, cu Udrea și Răureanu » „Liga Campionilor e decisă de liga antrenorilor!" vs „Nicio competiție eliminatorie nu constituie un test serios”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează