INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - PSG 2-3

Ultima confruntare pentru Flick la Bayern în Ligă? Clubul ascunde ceva

Hansi Flick
Hansi Flick

Articol de - Publicat joi, 08 aprilie 2021 10:48 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 11:24

Hansi Flick (56 de ani), antrenorul campioanei Europei e supărat după prima înfrângere suferită în Liga Campionilor pe banca bavarezilor. Dacă nu va întoarce soarta calificării la Paris, va fi probabil și despărțirea tehnicianului lui Bayern Munchen de Champions League.

A fost prima înfrângere în Champions League a lui Hansi Flick și, pentru antrenorul lui Bayern, acest 2-3 cu PSG e dificil de suportat, de acceptat.

Hansi Flick: „Urăsc eșecurile”

"Adversarii ne-au înscris trei goluri aproape din nimic, în timp ce noi am avut o mulțime de ocazii. Finalizarea noastră nu a fost la cel mai bun nivel. Urăsc eșecurile. Totuși, dacă e să pierdem, atunci să pierdem jucând astfel. Fotbal impresionant", a declarat campionul european.

Dacă nu va reuși o victorie la două goluri diferență la Paris (sau poate un 4-3), confruntarea cu PSG ar putea fi și ultima pentru Flick în Ligă. Pentru că jurnaliștii germani cred tot mai mult că tehnicianul în vârstă de 56 de ani îl va înlocui pe Joachim Löw la naționala Germaniei, după Euro.

Hansi Flick: „Asta nu e problema mea”

Ziariștii au tot insistat să afle un răspuns clar de la Flick și de la oficialii bavarezilor, însă toate reacțiile lor au fost evazive. Ca și cum clubul alb-roșu s-ar pregăti de o schimbare.

Întrebat în timpul interviului de la Sky, chiar înaintea partidei cu parizienii, dacă Bayern ar trebui să caute un antrenor nou, directorul sportiv Hasan Salihamidzici a ezitat. Și a spus atât: "Doar pregătim acest meci".

Potrivit Bild, și Flick s-a enervat când reporterul a fost curios să afle dacă tehnicianul îi poate oferi lui Lewandowski, accidentat acum, speranța unui viitor împreună. "Același lucru de fiecare dată. Asta nu e problema mea. Mă concentrez numai la joc".

Hansi Flick, candidatul ideal la postul de selecționer

Nici Oliver Kahn, viitorul director executiv, nu a spus mai mult: "Se gândește la acest sezon". Bild a încheiat: "Pentru că nu va mai fi la Bayern din vară?". În mod cert, el e candidatul ideal pentru federația germană.

Goretzka și Süle, accidentați

Pentru Hansi Flick, încă o problemă pe care trebuie să o rezolve. Doi dintre oamenii importanți, Goretzka și Süle, au fost înlocuiți în prima repriză a meciului cu PSG. Ambii sunt accidentați.

Statistica nu o ajută pe Bayern

Flick speră să întoarcă soarta calificării și să joace încă o dată semifinalele Ligii, dar statistica nu-i ajută pe münchenezi. Conform Bild, roș-albii nu au reușit niciodată să treacă mai departe în eliminatoriile Ligii după ce au pierdut turul acasă!

15 victorii și un egalavea Hansi Flick în cele 16 meciuri disputate cu Bayern până la acest 2-3 cu PSG

6 trofeea cucerit Flick cu Bayern într-un singur an (toate), o premieră la clubul münchenez

VIDEO. Cristian Panin: „Am intrat în istoria lui Bayern Munchen”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cum a răspuns Mbappe la întrebarea „La ce te gândești când ești unu contra unu cu Neuer?”

România riscă să piardă EURO! Defecțiunile de la Arena Națională pun în pericol organizarea meciurilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  08 Aprilie 2021, 12:21

O echipa cocalara, toata lumea pierde, nu va mai plangeti atat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează