INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - GALATASARAY 5-0

PSG - GALATASARAY 5-0 // Istvan Kovacs i-a enervat pe turci, dar n-a picat în plasa lui Neymar

Articol de - Publicat joi, 12 decembrie 2019 11:32

PSG - GALATASARAY 5-0 // Istvan Kovacs a condus a doua sa partidă în grupele Ligii în acest sezon. Jucătorii Galatei i-au reproșat că nu a sancționat un fault al lui PSG în faza în care i-a dat 11 metri echipei pariziene. 

După Genk - Napoli (0-0), pe 10 octombrie, Istvan Kovacs a avut alt meci cu o echipă puternică în grupele Champions. PSG. Și a arbitrat bine pe „Parc des Princes”. Aproape fără greșeală.  

În primul rând, nu a fost impresionat de numele parizienilor. Nu a căzut în plasa lui Neymar, care încearcă mereu să forțeze lovituri de pedeapsă, uneori păcălind „centralii”. Brazilianul a căzut după un duel cu Donk. Ambii s-au ținut, doar Ney a ajuns în iarbă, însă Kovacs nu a dat 11 metri. Era chiar în spatele celor doi. 

L-a avertizat și pe Marquinhos, căpitanul francezilor miercuri, cerându-i să nu mai faulteze. Și i-a arătat cartonașul galben lui Kurzawa (pentru atac din spate) la sfârșitul acțiunii, lăsând inițial avantaj turcilor. 

Ajutat de Mihai Artene, asistentul de pe acea parte, arbitrul a anulat golul lui Icardi (ofsaid la Mbappé), în minutul 16, dar l-a validat pe cel reușit de italian în minutul 33 (nici Mbappé, nici Icardi nu erau afară din joc). Ambele decizii confirmate de VAR.  

Totuși, spre final, la 4-0, Kovacs i-a enervat pe jucătorii Galatei. Care i-au reproșat că, la începutul fazei încheiate cu penalty pentru PSG (corect: Donk l-a împins pe Mbappé), nu a sancționat o intervenție neregulamentară a gazdelor. Falcao și Muslera au protestat vehement. Ambii au văzut „galben”. Cavani a transformat și a fost 5-0 pentru campioana Franței. 

6a fost nota primită de Istvan Kovacs în cotidianul L'Équipe, după PSG - Galatasaray

7 cartonașe galbenea dat miercuri arbitrul în vârstă de 35 de ani (șase oaspeților)

Vezi și: 

BAYERN MUNCHEN - TOTTENHAM 3-1 // Accidentare bizară și gravă a lui Kingsley Coman: „Dacă mai trebuie să mă operez o dată, mă retrag!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
860075177381307
Daniel Calina  •  12 Decembrie 2019, 15:36

"arbitrul a anulat golul lui Icardi (ofsaid la Mbappé), în minutul 16, dar l-a validat pe cel reușit de italian în minutul 33 (nici Mbappé, nici Icardi nu erau afară din joc)" de cand este Icardi italian ?

chik
chik  •  12 Decembrie 2019, 12:30

Nu a căzut în plasa lui Neymar, care încearcă să forţeze lovituri de pedeapsă. A căzut în plasa lui Tănase !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează