INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - GALATASARAY 5-0

PSG - GALATASARAY 5-0 // VIDEO Nu mai sunt dușmani! Neymar i-a făcut cadou penalty-ul lui Cavani

Articol de - Publicat joi, 12 decembrie 2019 17:46

Nu mai e conflict între vedetele Parisului. Brazilianul a luat mingea și i-a oferit-o uruguayanului, care a transformat lovitura de pedeapsă la 5-0 cu Galatasaray.

În septembrie 2017, la PSG - Lyon 2-0, Neymar și Cavani s-au certat pe minge la o lovitură de pedeapsă a parizienilor, presa franceză numind acel conflict "Penaltygate".

Între timp, vestiarul roș-albastru s-a liniștit, starurile lui PSG reușind să rezolve mai multe probleme interne. Dovadă este gestul frumos făcut de Neymar la 5-0 cu Galatasaray.

În minutul 84, brazilianul a luat balonul și i l-a oferit chiar lui Cavani, care a marcat astfel primul său gol din acest sezon de Ligă și doar al 3-lea în toate competițiile. La patru luni de la precedenta reușită!

  • Câștigătoarele grupelor: PSG, Bayern, City, Juventus, Liverpool, Barcelona, Leipzig și Valencia.
  • Locurile secunde (în optimi nu se pot întâlni echipe din aceeași țară): Real Madrid, Tottenham, Atalanta, Atletico, Napoli, Dortmund, Lyon și Chelsea.
  • Tragerea la sorți a optimilor de finală din Liga Campionilor va avea loc luni, 16 decembrie.

PSG - GALATASARAY 5-0 // Istvan Kovacs i-a enervat pe turci, dar n-a picat în plasa lui Neymar

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează