INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - REAL MADRID

PSG - REAL MADRID // VIDEO Tuchel, extrem de dur cu Neymar: „El nu și-a mai dorit să stea aici, iar acum trebuie să suporte huiduielile!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 18:50

Thomas Tuchel, antrenorul lui Paris Saint-Germain, a vorbit despre conflictul dintre Neymar (27 de ani) și suporterii campioanei Franței.

  • PSG - Real Madrid, partidă din Grupa A UCL, se joacă în această seară, de la ora 22:00. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.
  • Neymar este suspendat pentru această partidă.

„Neymar nu și-a dorit să mai stea aici și a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a pleca. Înțeleg supărarea suporterilor, iar el trebuie să suporte acum huiduielile. Asta e situația. Cel mai bun lucru este să se obișnuiască”, a declarat Tuchel înaintea meciului PSG - Real Madrid.

Neymar a afirmat că și-a dorit în această vară să plece de la Paris Saint-Germain, însă Barcelona, echipa care l-a dorit insistent, nu a putut să ducă la bun sfârșit transferul său.

Brazilianul a fost în acest start de sezon profund contestat de către fanii echipei din Paris, aceștia introducând pe stadioane și bannere cu mesaje împotriva celui mai scump fotbalist din lume.

VEZI ȘI:

UEFA CHAMPIONS LEAGUE // liveTEXT de la 19:55 » A doua seară de fotbal spectacol în Ligă » PSG - Real Madrid și Atletico Madrid - Juventus sunt meciurile serii

Vezi AICI toate rezumatele meciurilor din prima seară din Champions League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează