INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RB LEIPZIG - MANCHESTER CITY 1-1

Nu s-a mai petrecut în Champions League de aproape 5 ani » Cum a uimit Manchester City în meciul de miercuri seară, din Liga Campionilor

Campioana Angliei, Manchester City, a devenit, miercuri seară, în remiza obținută pe terenul germanilor de la RB Lepizig, scor 1-1, prima echipă care nu face nicio schimbare în timpul unui meci de Liga Campionilor din octombrie 2018 încoace. 
Foto: Imago
Campioana Angliei, Manchester City, a devenit, miercuri seară, în remiza obținută pe terenul germanilor de la RB Lepizig, scor 1-1, prima echipă care nu face nicio schimbare în timpul unui meci de Liga Campionilor din octombrie 2018 încoace. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 09:10 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 10:54

Campioana Angliei, Manchester City, a devenit, miercuri seară, în remiza obținută pe terenul germanilor de la RB Lepizig, scor 1-1, prima echipă care nu face nicio schimbare în timpul unui meci de Liga Campionilor din octombrie 2018 încoace. 

Ultima formație care a realizat acest lucru a fost chiar marea rivală din oraș, Manchester United. Pe 23 octombrie 2018, „diavolii roșii”, pregătiți de portughezul Jose Mourinho (60 de ani), nu s-au folosit de niciun jucător de pe banca de rezerve în meciul pierdut, pe teren propriu, scor 0-1, în fața celor de la Juventus, într-o partidă din grupele Ligii Campionilor, scriu cei de la Opta. 

Săptămâna erorilor grave în Liga Campionilor » Gafele au continuat și la meciurile de miercuri
LEIPZIG - MANCHESTER CITY
Săptămâna erorilor grave în Liga Campionilor » Gafele au continuat și la meciurile de miercuri

Pep Guardiola nu a făcut nicio schimbare în RB Leipzig - Manchester City, meci din Liga Campionilor 

Pep Guardiola (52 de ani), antrenorul spaniol al celor de la Manchester City, a avut pe banca de rezerve, la meciul cu RB Leipzig, următorii jucători, alegând să nu se folosească de serviciile niciunuia. 

  • Julian Alvarez (23 de ani, atacant)
  • Scott Carson (37 de ani, portar) 
  • Shea Charles (19 ani, mijlocaș defensiv)
  • Phil Foden (22 de ani, extremă stânga)
  • Sergio Gomez (22 de ani, fundaș stânga)
  • Rico Lewis (18 ani, fundaș dreapta)
  • Stefan Ortega (30 de ani, portar) 
  • Cole Palmer (20 de ani, mijlocaș ofensiv) 
  • Maximo Perrone (20 de ani, mijlocaș defensiv)
  • Kalvin Phillips (27 de ani, mijlocaș defensiv)
  • Alex Robertson (19 ani, mijlocaș central)

Pep Guardiola, după RB Leipzig - Manchester City: „Sunt foarte mulțumit de jocul prestat de noi” 

La finalul partidei, tehnicianul „cetățenilor” s-a arătat mulțumit de jocul prestat de elevbii lui, menționând că rezultatul este unul echitabil: „Sunt foarte mulțumit de jocul prestat de noi de-a lungul întregului meci. Liga Campionilor este o competiție în care multe echipe mari nu mai participă. 

Dacă lumea se așteaptă ca noi să venim pe un astfel de teren și să câștigăm cu 4-0, îmi pare rău să-i dezamăgesc. Nu putem face asta”, a spus Pep Guardiola, potrivit site-ului oficial UEFA. 

Antrenorul lui Manchester City a continuat ulterior analiza: „Nu am făcut un pas înainte în partea a doua a meciului, iar cei de la Leipzig au făcut un presing și mai avansat. 

Ne-am revenit după primirea golului și am jucat bine în ultimele 20 de minute. Am avut oportunități de a marca în ambele reprize. Cred că este un rezultat echitabil”. 

Citește și: 

S-a stins „El Brujo”, legendarul fotbalist al lui Real Madrid » A cucerit 9 titluri și o Cupă a Campionilor

Porumboiu a comentat prestația lui Istvan Kovacs și s-a pronunțat la faza controversată: „N-a fost să fie”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează