INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RB LEIPZIG - REAL MADRID 0-1

VIDEO + FOTO RB Leipzig - Real Madrid 0-1. Ibericii, cu un pas în sferturile Champions League! Înlocuitorul lui Bellingham a decis meciul cu o fază de generic, dar a ieșit accidentat

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 23:54 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 09:22

Real Madrid a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în sferturile UEFA Champions League, după 1-0 pe terenul lui RB Leipzig, în turul optimilor.

Partida din Germania a fost una spectaculoasă, cu momente foarte bune oferite de ambele echipe. Meciul a început tare, cu nemții marcând în minutul 3, dar reușita a fost anulată de VAR, pentru ofsaid. Decizia a provocat un val de reacții dure. (Detalii AICI).

Până la pauză, elevii lui Marco Rose au mai multe momente în care au controlat partida, ratând o serie de ocazii importante. Dar nu au reușit să marcheze în poarta lui Lunin.

Copenhaga - Manchester City 1-3, în „optimile” Ligii Campionilor. „Regina Europei”, cu un pas în sferturi
COPENHAGA - MANCHESTER CITY 1-3
Copenhaga - Manchester City 1-3, în „optimile” Ligii Campionilor. „Regina Europei”, cu un pas în sferturi

Brahim Diaz, gol de generic

Imediat după pauză, în minutul 48, Real Madrid a dat lovitura. Brahim Diaz, înlocuitorul accidentatului Bellingham, a marcat golul serii, după o fază de generic. 

A preluat mingea în banda stângă, la 30 de metri de poarta nemților și a plecat într-o acțiune individuală. A depășit mai mulți adversari și l-a învins pe Gulacsi cu un șut de la 14 metri, la colțul lung. Și a sărbătorit ca Jude Bellingham.

RB Leipzig - Real Madrid 0-1. Ibericii, cu un pas în sferturile Champions League! Înlocuitorul lui Bellingham a decis meciul cu o fază de generic, dar a ieșit accidentat

După gol, germanii au continuat atacurile în speranța că vor putea egala. Dar Xavi Simons, Sesko și Haidara nu au putut să străpungă defensiva madrilenilor.

Încă un accidentat pentru Real Madrid

În minutele de final, Carlo Ancelotti a primit o altă veste proastă. Brahim Diaz a acuzat probleme musculare la gambă și nu a mai putut continua.

RB Leipzig - Real Madrid 0-1. Ibericii, cu un pas în sferturile Champions League! Înlocuitorul lui Bellingham a decis meciul cu o fază de generic, dar a ieșit accidentat

S-a terminat 1-0, iar returul de pe „Bernabeu”, de pe 6 martie, pare o formalitate pentru madrileni.

FINAL » RB Leipzig - Real Madrid 0-1

VIDEO. Euro GSP, emisiune-live în timpul partidei

  • Meciurile serii din Ligă, RB Leipzig - Real Madrid și Copenhaga - Manchester City, au fost analizate în timp real în noua emisiune lansată de GSP.ro, EURO GSP, cu Alberto Boțoghină și Narcis Drejan realizatori.
  • Show-ul e în direct pe GSP.ro și canalele de YouTube și Facebook ale Gazetei, dar și la radio, pe Sport Total FM.

RB Leipzig - Real Madrid, echipe de start

RB Leipzig: Gulacsi – Simakan, Klostermann, Orban, Raum – Olmo, Henrichs, Schlager, Simons – Openda, Sesko 
Rezerve: Blaswich, Zingerie, Baumgartner, Bitshiabu, Elmas, Haldara, Jatta, Kampl, Lenz, Lukeba, Poulesn, Seiwald
Antrenor: Marco Rose

Real Madrid: Lunin – Carvajal, Nacho, Tchouameni, Mendy – Valverde, Kroos, Camavinga, Brahim Diaz – Rodrygo, Vinicius 
Rezerve: Kepa, Carrillo, Fran, Ceballos, F. Garcia, Guler, Joselu, Lucas Vasquez, Martin, Modric, Paz, Ramon 
Antrenor: Carlo Ancelotti

Tot din fotbalul internațional:

Viitorul lui Ianis Hagi, în aer » Scoțienii sunt furioși: „A scuipat pe acest club! La Rangers nu mai are loc”
Rangers
Viitorul lui Ianis Hagi, în aer » Scoțienii sunt furioși: „A scuipat pe acest club! La Rangers nu mai are loc”
Abia acum au aflat și englezii cât câștigă Radu Drăgușin la Tottenham » Direct în TOP 10 tineri cu contracte mari din elita Premier League!
ANGLIA
Abia acum au aflat și englezii cât câștigă Radu Drăgușin la Tottenham » Direct în TOP 10 tineri cu contracte mari din elita Premier League!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
tk2014
tk2014  •  14 Februarie 2024, 20:21
Postat de 1.revoo pe 14 Februarie 2024, 19:48

Ce Măta să clarific.Toată planeta vede ce face real madrid.Cumpără arbitrii.

pai daca sunt de vanzare. ii gasesti peste tot. pe kovacs la cluj, pe ayetkin si ovrebo la barcelona, pe coltescu la bucale

1.revoo
1.revoo  •  14 Februarie 2024, 19:48
Postat de fcsbenimeni pe 14 Februarie 2024, 00:24

?!? clarifica puțin, nu înțeleg.

Ce Măta să clarific.Toată planeta vede ce face real madrid.Cumpără arbitrii.

tk2014
tk2014  •  14 Februarie 2024, 13:14
Postat de MaxiP pe 14 Februarie 2024, 12:22

Da, ei sunt slabuti asa de genul lor, noroc cu arbitrii. Atata timp cat regula offside-ului ramane una atat de interpretabila, nu ai ce face. Arbitrul e complet acoperit de regulament atata timp cat se merge pe vagul "daca influenteaza faza". In mod cert jucatorul din fata lui Lunin influenta faza, deci pe acest rationament offside-ul a fost clar. Acum intrebarea e: ce jucator nu influenteaza o faza atata timp cat e pe teren? E vaga de tot regula, trebuie schimbata. Un lucru e cert, am vazut intr-o multime de meciuri faze de genul pe care s-a dat offside, deci nu e doar Real Madrid favorizata. Iar din punctul meu de vedere nemtii se pot bucura ca nu au marcat atunci, cred ca se termina mult mai rau pentru ei, din experientele anterioare ale Realului. Asa, au facut 1-0 si au tinut de rezultat, probabil ca daca trebuia sa vina din spate, incepeau si nu se mai opreau. Diferenta de valoare e totusi evidenta, cu arbitri sau fara.

cred ca Henry a explicat cel mai bine la sky. el spune asa: in momentul in care stiu ca sunt in offside, jucatorii pot ridica mainile sa arate ca nu influenteaza faza.atunci arbitrul ar fi validat golul. cat de fezabila e treaba asta in haosul ala e interpretabil. la reluare, se poate vedea cum jucatorul de la Leipzig vine din stanga lui Lunin in spatele lui, blocandu-i o potentiala cale spre marcatorul golului. asa au judecat offside pozitional si interferenta. in acelasi timp, kroos spune ca in spiritul jocului, golul trebuia validat. nu stiu daca real ar fi castigat, dar dinamica jocului s-ar fi schimbat. leipzig se baricada in aparare (avea 5 fundasi oricum), ancelotti il introducea pe joselu mai devreme si fortau. poate se termina egal, poate real intorcea, poate pierdea, ca la wolfsburg acum cativa ani. oricum mai ramane un meci pe bernabeu si leipzig isi poate juca sansa pana la capat. dar asa am spus si anul trecut cu city si le-a dat 7 dupa 1-1 in tur.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează