INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA YOUTH LEAGUE

Reacție de orgoliu a puștilor lui Dinamo în Youth League, după eșecul cu croații din tur

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 18:12

Echipa U19 a celor de la Dinamo a fost eliminată în primul tur din UEFA Youth League de croații de la Lokomotiva Zagreb, scor 2-4 la general, după ce a remizat în returul jucat azi în deplasare, 2-2.

"Câinii" mici au evoluat de data asta curajos și au reușit să termine neînvinși, după ce au condus de două ori și au jucat în inferioritate în ultimele 10 minute. 

După ce în prima manșă au pierdut în "Ștefan cel Mare" cu scorul de 0-2, dinamoviștii au început bine meciul de la Zagreb și au deschis scorul prin penalty-ul executat de Vasile în minutul 37, însă Krajinovici a egalat înainte de pauză.

Deși au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Gheorghe din minutul 79, când mijlocașul a văzut al doilea cartonaș galben, dinamoviștii au mai punctat prin Crețu în minutul 87, iar Vranjkovici a stabilit scorul final în minutele de prelungire.

Echipa antrenată de Ilie Poenaru a participat în UEFA Youth League în calitate de campioană a Ligii Elitelor.

Echipele de start:

Lokomotiva Zagreb: Vasailj - Mersinaj, Jedvaj, Rufati, Majcenici - Dobrici, Dunici, Brezina, Vinogradac - Krajinovici, Kastrati

Dinamo: Eșanu - Mișilăricu, Vl. Motroc, R. Grigore, Oltay - L. Gheorghe, M. Vlad - I. Gheorghe, Fl. Vasile, Longher - Moldoveanu

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (16)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  18 Octombrie 2017, 22:13
Postat de george1111 pe 18 Octombrie 2017, 20:06

Din Bîrzești pînă-n Vitan Cine-i unic căpitan? Nu-i Hîldan, ci e Ionuț Omul care n-are puț N-re puț, dar are pian Și mistrie și ciocan Ca să stea proiectul drept Insolvent și înțelept. Omul ăsta ca patron Poate vinde și-un Bizon Dovedindu-se prea vrednic L-a *** chiar și pe Rednic Galeria îl ajută Îl iubește-n loc să-l … ahem … ce ziceam?!? Căci îngurgitează Pepsi Și cu Ștoaia și cu Sepsi Deși văd din avion Că n-avem nici stadion Nici echipă, ci doar pistă Hau, hau, hau, ce soartă tristă Doar cu ciorba de la RIN Nu faci Messi din Albin Nici din Filip vreun Boateng Nici nu-l învii pe ... Meci de meci Ionuț notează Gafe contabilizează Opt centrări prin dosul porții Cîte-un gol din mila sorții Cartonașe zeci și sute Dumnezeu să ne ajute! Dar mereu el ne poftește Să stăm blînzi - proiectul crește

genul de ironie care merita apreciata indiferent ca e luata de undeva sau creatie proprie, chapeau !

randoom_._
randoom_._  •  18 Octombrie 2017, 20:27
Postat de red_dog_fe pe 18 Octombrie 2017, 19:51

Da, din primul tur, la fel ca fc5b ai tai! Diferenta este scorul! Scl!@ve??te ce esti vezi scorul .. 2-4! Nici decum 6-0, 6-1 sau scoruri deastea de tenis care la fotbal se numesc "terenul in cap"

*** ***,doar nu ati vrea sa pierdeti si cu pescarii cu 5-0,dupa ce practic ati fost eliminati inca din primul meci. auzi la el,diferenta este scorul. diferenta este caracterul,Steaua se ia la tranta cu toti,indiferent de nume,voi luati 3-0 sau 2-0 de la oricine. ce,crezi ca Steaua nu se putea baricada si sa faca un antijoc si sa piarda la 1 doua goluri diferenta. dar la ce bun? ca esti eliminat cu 1-0 sau cu 5-0 tot una este. dar cand elimini tu echipe mai bune,parc ase merita trocul asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  18 Octombrie 2017, 20:16
Postat de poison pe 18 Octombrie 2017, 19:15

Esti prostul siteului.. JJ Belciug a desfiintat academia voastra. Dupa tartacuta sa era o pierdere de bani.. Prostul ligii 1, iar tu esti prostul siteului!

si voi ati desfiintat multe din grupele de juniori. cam cate aveti si voi are si Steaua. pai voi jucati cu mai multi straini de *** *** si imi spui mie ca este o prostie ca becali a desfiintat unele grupe de juniori. wtf? Steaua de bine de rau,joaca aproape exclusiv cu romani. ca ii creste de la 13-14-15 ani sau de la 18,tot una este.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează