INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG 6-1

Reacție virulentă a șeicului de la PSG după ce echipa sa a fost umilită pe Camp Nou: "Aveam prima șansă"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2017 10:34

Patronul lui PSG, Nasser al-Khelaifi, a vorbit după șocul cu Barcelona din optimile de finală ale UEFA Champions League, scor 1-6. Rezultatul anulează acel 4-0 din tur al francezilor și le permite catalanilor să se califice. 

"Chiar dacă am avut două penalty-uri care nu ni s-au dat, nu avem nici o scuză. Nu am jucat nimic în prima jumătate, după ce am câştigat cu 4-0 în tur, să pierzi cu 6-1 în retur este foarte greu de acceptat.

Aveam prima şansă după scorul din tur, dar ştim cum e în fotbal, nimic nu e sigur, am încercat să facem ce putem aici.

Să iei 3 goluri în ultimele 7 minute şi să pierzi calificarea... e foarte dificil. Nu am vorbit cu nimeni de la echipă, nici cu antrenorii, nici cu jucătorii, toată lumea e foarte nervoasă, trebuie să ne calmăm", a spus Al-Khelaifi după meci.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
cneius
cneius  •  09 Martie 2017, 17:27

"Reactie virulenta" ?? *** vostru nu are margini !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

putregaiu
putregaiu  •  09 Martie 2017, 14:15
Postat de Florin Flo pe 09 Martie 2017, 12:54

Daca nu ma insel, A castigat 3-2 la Bucuresti, dar datorita faptului ca cei de la PSG au avut un jucator suspendat pe care l-au folosit in teren, Meciul s-a terminat 3-0 pentru Steaua :)

3-0 in tur pt Steaua la masa verde dupa un meci formidabil castigat cu 3-2 pe teren, 5-0 pt PSG in retur fara probleme

1859160507653398
Bogdan Namoleanu  •  09 Martie 2017, 14:13
Postat de Florin Flo pe 09 Martie 2017, 12:54

Daca nu ma insel, A castigat 3-2 la Bucuresti, dar datorita faptului ca cei de la PSG au avut un jucator suspendat pe care l-au folosit in teren, Meciul s-a terminat 3-0 pentru Steaua :)

Asa a fost! Returul de la Paris a inceput de la 3-0 pt Steaua, dupa ce castigasem meciul pe teren cu 3-2! Un meci formidabil facut de Steaua! In presa se vorbea despre faptul ca Marcel Puscas plecasa spre Paris cu masina, cu o saptamana inainte si se specula ca s-a dus sa vanda meciul retur francezilor. Oare ce spune presa franceza acum, dupa 4-0 pt ei in meciul tur si 1-6 in retur? In fotbal se intampla multe, asa timorati am inceput si noi meciul de la Paris, cum au facut-o si vedetele lui PSG pe Camp Nou. Asta-i fotbalul, domnilor !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează