INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - AJAX 1-4

REAL MADRID - AJAX 1-4 // 7 cifre rușinoase pentru Real Madrid după eliminarea din Ligă » Prima oară în istorie când echipa pățește așa ceva!

Real Madrid - Ajax // FOTO: Reuters
Real Madrid - Ajax // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2019 08:39

Real Madrid a fost eliminată din optimile UEFA Champions League, după ce a fost învinsă de Ajax pe „Santiago Bernabeu”, scor 1-4. În tur, madrilenii câștigaseră cu 2-1.

Eliminarea din UEFA Champions League închide o săptămână de coșmar pentru Real Madrid, care a fost scoasă miercuri de Barcelona din Cupa Spaniei, și a fost învinsă de catalani și în campionat, sâmbătă, iar Santiago Solari e ca și demis. 

Iată câteva cifre rușinoase pentru Real Madrid:

1. Madrilenii a ajuns la 4 înfrângeri la rând pe teren propriu, în toate competițiile: 1-2 cu Girona, 0-3 cu Barcelona, 0-1 cu Barcelona și 1-4 cu Ajax.

2. Elevii lui Solari au ajuns la 14 înfrângeri în acest sezon, câte au avut în precedentele două sezoane în total.

3. De 9 ani Real Madrid nu a mai părăsit Champions League din optimi. Ultima dată, în 2010, madrilenii, antrenați atunci de Mauricio Pellegrino, pierdeau cu Lyon.

4. Înfrângerea cu Ajax, 1-4, este cea mai dură suferită de Real Madrid în Champions League, pe teren propriu.

5. Este pentru a doua oară în istorie când Real Madrid pierde 6 meciuri într-un sezon la o diferență de cel puțin 3 goluri. Prima dată s-a întâmplat în sezonul 1950-1951, când a avut 8 astfel de înfrângeri

6. Este pentru prima dată în istorie când Real Madrid pierde 3 partide acasă într-un sezon la o diferență de cel puțin 3 goluri (0-3 cu ȚSKA Moscova, 0-3 cu Barcelona, 1-4 cu Ajax)

7. Cele 7 eșecuri drastice din ultimele 7 luni: 2-4 cu Atletico Madrid, 0-3 cu Sevilla, 1-5 cu Barcelona, 0-3, 0-3 cu ȚSKA Moscova, 0-3 cu Barcelona, 1-4 cu Ajax

Citește și:

Incredibil! Ce făcea Sergio Ramos în tribună în timp ce Real Madrid pierdea cu Ajax

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
robby73
robby73  •  06 Martie 2019, 13:43
Postat de magic4ever pe 06 Martie 2019, 09:46

Florentino Perez este vinovatul numarul 1 pentru sezonul catastrofal al lui Real Madrid...cand vinzi starul si golgheterul echipei cu care ai castigat 3 UCL la rand si nu aduci un fotbalist macar la jumatate din valoarea lui, iti meriti soarta...

Unul castigat si doua furate. Real e in cadere libera de vreo 2 ani. Doar cu noroc au castigat ultimile doua trofee CL. I-au furat si pe Bayern si pe Juve . Ce varza sunt arata de 2 ani in Liga spaniola.

ckhristian
ckhristian  •  06 Martie 2019, 11:53

Multe sunt problemele de la Real. Florentino Perez, atacanti care nu marcheaza, jucatori care nu au conditie fizica, unii pur si simplu nu se ridica la nivelul unui club de calibrul Real-ului. Cand adaugi si un portar cum este Curtois care dupa parerea mea nu este in primii 10 din lume (si nici nu cred ca a fost vreodata) nu poti avea pretentii. Si cum spunea cineva mai sus trebuie sa inlocuiesti un jucator ca Ronaldo cel putin cu cineva care are o valoare macar la jumatate. Modrici spunea ca odata cu plecarea lui Ronaldo au pierdut 50 de goluri pe sezon. Din pacate au mai pierdut cel putin si 20 de pase de gol pe sezon. Cu niste investitii inspirate si un antrenor capabil di respectat isi pot reveni ..... anul viitor.

cneius
cneius  •  06 Martie 2019, 09:47

Se pare ca Ronaldo si Ramos au fost/sint esentiali pentru Real

Vezi toate comentariile (7)
Comentează