INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - AJAX AMSTERDAM 1-4 (1-2 ÎN TUR)

Real Madrid - Ajax 1-4 // Dani Carvajal, cu ochii în lacrimi: „Într-o săptămână am pierdut totul acasă, avem un sezon de rahat!”

Dani Carvajal (în alb) în duel cu Nicolas Tagliafico
(foto: Guliver/Getty Images)
Dani Carvajal (în alb) în duel cu Nicolas Tagliafico (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2019 00:10

Dani Carvajal avea lacrimi în ochi la finalul partidei retur cu Ajax, care a însemnat eliminarea din Liga Campionilor pentru Real Madrid după dezastrul de pe „Bernabeu” 1-4 (2-1 în tur).

„Cred că este cea mai urâtă noapte a mea ca profesionist. Niciodată nu am avut senzația asta de rău. Nici nu știu să explic ce simt.

Într-o singură săptămână am pierdut totul acasă.

Nu trebuie să căutăm scuze azi, adversarul a fost mai bun și merită să meargă mai departe.

Acum trebuie să ne asumăm responsabilitatea și să fim conștienți că avem un sezon de rahat!

Nu cred că e cazul să vorbim despre un final de ciclu, avem un lot tânăr, ne putem îmbunătăți jocul”, a declarat Carvajal după meci.

 Ajax este a doar a doua echipă care reușește să învingă de 3 ori pe „Santiago Bernabeu” în toată istoria competițiilor europene (0-1 în 1973, 0-2 în 1995 și 1-4 în 2019). Doar Juventus mai reușise asta până acum (0-1 în 1962, 0-2 în 2008, 1-3 în 2018).

Citește și:

OPTIMI UEFA CHAMPIONS LEAGUE // Real Madrid, UMILITĂ de Ajax pe „Bernabeu” » Deținătoarea Ligii e OUT din competiție + Tottenham se califică fără gol primit

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
vardy
vardy  •  06 Martie 2019, 10:37

Si cand ma gandesc ca eram fan Real Madrid in anii 80 .Cred ca echipa aceea juca cel mai frumos fotbal din toate timpurile,Butragueno ,Sanchis, Michel ,Hugo Sanchez.Practic valsau pe teren ,arta pura.Dupa 30 de ani am ajuns sa nu-i mai suport cand vad jucatori ca Ronaldo sau Bale care alearga ca niste cai de cursa sau macelari ca Ramos sau Pepe .Ce diferenta !!!

moartea_din_vaslui
moartea_din_vaslui  •  06 Martie 2019, 09:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ionut Negoita de la MINAMO ar putea fi interesat..

submarina
submarina  •  06 Martie 2019, 08:41

Trei UCL-uri la rand oricum e un record greu de obtinut in viitorul apropiat si indepartat pentru orice alt grand din Europa. Diseara cred ca paraseste competitia si CR7 si cu asta generatia data va intra in istorie.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează