INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - AJAX AMSTERDAM 1-4 (1-2 ÎN TUR)

Real Madrid - Ajax 1-4 // Santiago Solari cere liniște după eliminarea din Liga Campionilor și ratarea a 3 obiective într-o săptămână: „E un an complicat, cu mulți tineri într-o echipă matură, trebuie să arătăm caracter”

Santiago Solari 
(foto: Guliver/Getty Images)
Santiago Solari (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2019 01:02

Santiago Solari, antrenorul lui Real Madrid, a vorbit după înfrângerea categorică în fața lui Ajax Amsterdam, 1-4 (1-2 în tur) din Liga Campionilor. Argentinianul le cere jucătorilor săi să dea dovadă de caracter în ceea ce a mai rămas din acest sezon.

„E o eliminare foarte dureroasă și ne pare rău pentru suporterii noștri care s-au prezentat senzațional și au susținut echipa într-un moment complicat. Am făcut tot ce am putut, dar nu a fost de ajuns.

Avem un sezon dificil, dar trebuie să luptăm cu inima și să avem caracter în momentele dificile. Momentele frumoase sunt ușoare pentru toți, dar în momentele grele e nevoie de curaj.

E un an complicat, cu mulți tineri într-o echipă matură, cu mari fotbaliști, știm cu toții asta. E nevoie de multă liniște în acest moment atât de dificil, trebuie să înfruntăm totul cu mult caracter, pentru că Real Madrid e mai mare decât noi toți și mereu revine mai puternic”, a spus Solari.

Întrebat dacă Real Madrid i-a simțit lipsa lui Sergio Ramos, suspendat pentru acest meci după ce a luat intenționat „galben” pentru a putea juca în sferturi (dacă Real ar fi mers mai departe), Solari a spus: „Bineînțeles că echipa i-a simțit lipsa lui Ramos astăzi, e căpitanul nostru”.

„Ajax a fost mai bună în ambele meciuri. Oamenii uită prea repede, nu e ceva obișnuit ca o echipă să câștige Liga Campionilor de atâtea ori consecutiv”
Toni Kroos, Real Madrid

„Finalul unui ciclu? E o exagerare. Să câștigi 3 Ligi ale Campionilor consecutive în fața celor mai puternici adversari e ceva incredibil. Dar azi am fost inferiori Ajaxului”
Lucas Vazquez, Real Madrid

Citește și:

OPTIMI UEFA CHAMPIONS LEAGUE // Real Madrid, UMILITĂ de Ajax pe „Bernabeu” » Deținătoarea Ligii e OUT din competiție + Tottenham se califică fără gol primit

 

Dani Carvajal, cu ochii în lacrimi: „Într-o săptămână am pierdut totul acasă, avem un sezon de rahat!”Prima reacție a Simonei Halep după trofeul câștigat la Roland Garros: "În ultimul game am simțit că nu mai pot respira"

Nacho descrie atmosfera din vestiarul madrilen: „Suntem distruși, dar până și regii cad la un moment dat” + îl atacă pe Modric!Prima reacție a Simonei Halep după trofeul câștigat la Roland Garros: "În ultimul game am simțit că nu mai pot respira"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Martie 2019, 09:51

bine, si un mort pe pozitia e varf impins care nu a dat gol cu Barcelona cu latul din 5m si cu Ajax dintr-o faza de 2 cu portarul a alunecat pe acolo. dar joaca meci de meci in timp ce Ronaldo a fost vandut. bolovanilor !

magic4ever
magic4ever  •  06 Martie 2019, 09:51
Postat de digei pe 06 Martie 2019, 01:54

Bine ca n-a fost Ramos ca luati vreo 7.

Eu te inteleg ca il "iubesti" pe Ramos daca esti fan Barcelona, dar cu macelarul Ramos pe teren Real a castigat la Amsterdam si nu pierdea niciodata returul de pe Bernabeu....Nacho este o gluma de fundas si Courtois o catastrofa de portar...

magic4ever
magic4ever  •  06 Martie 2019, 09:49
Postat de Marian Radu pe 06 Martie 2019, 09:18

Asta-i valoarea acestei echipe bugetare (regaliste), fara blaturi, aranjamente si ***,......

Asta este valoarea lui Real Madrid fara cel mai bun fotbalist din lume Cristiano Ronaldo si fara antrenorul Zinedine Zidane...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează