INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - REAL MADRID

Ancelotti s-a enervat cum a ajuns în Anglia » Real Madrid, blocată 40 de minute la aeroport

Real Madrid a întâmpinat probleme la sosirea în Anglia pentru returul cu Manchester City. Autocarul pregătit pentru campioana Europei a întârziat și „los blancos
Real Madrid a întâmpinat probleme la sosirea în Anglia pentru returul cu Manchester City. Autocarul pregătit pentru campioana Europei a întârziat și „los blancos" au așteptat mai bine de jumătate de oră în aeroport. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 21:07 / Actualizat marti, 16 mai 2023 21:39

Real Madrid a întâmpinat probleme la sosirea în Anglia pentru returul cu Manchester City. Autocarul pregătit pentru campioana Europei a întârziat și „los blancos" au așteptat mai bine de jumătate de oră în aeroport.

  • Manchester City - Real Madrid se joacă miercuri, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DigiSport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. În tur, scorul a fost 1-1.
  • Învingătoarea o va înfrunta în finala Ligii Campionilor pe AC Milan sau Inter Milano. „Nerazzurrii” au câștigat prima manșă cu 2-0.
Istvan Kovacs, delegat la Manchester City - Real Madrid, „șocul” din semifinalele Ligii Campionilor
MANCHESTER CITY - REAL MADRID
Istvan Kovacs, delegat la Manchester City - Real Madrid, „șocul” din semifinalele Ligii Campionilor

După 1-1 în turul semifinalelor Ligii cu Manchester City, Carlo Ancelotti nu s-a alarmat. Antrenorul știe că Real Madrid poate reveni oricând pentru a întoarce soarta calificării. 

Așa a fost în fiecare confruntare eliminatorie sezonul trecut. La un moment dat, părea să nu mai aibă nicio șansă, dar a depășit clipele dificile și a trecut mai departe. Cucerind în cele din urmă trofeul. Al 14-lea trofeu de Champions League al istoriei, record în Europa.

Real Madrid, probleme la sosirea în Anglia

Ancelotti a avut totuși o surpriză. Ceva neprevăzut, care a afectat călătoria Madridului în Anglia. După zborul de la Madrid, „los blancos" ar fi trebuit să se îmbarce imediat în autocar și să ajungă cât mai repede la hotel. 

Numai că, odată ajunși în aeroport, au constatat că bus-ul care trebuia să-i ducă la Hyatt Regency nu era acolo. A apărut după 40 de minute, timp în care jucătorii au așteptat, a dezvăluit Daily Mail.

Ancelotti și Modric, supărați. Benzema, amuzat

Potrivit jurnaliștilor englezi, Ancelotti a fost supărat, la fel unii dintre campionii continentali, în frunte cu veteranul Modric. Benzema zâmbea însă. Era amuzat de incidentul de la Manchester.

Tehnicianul Madridului e totuși mulțumit că îl are din nou în echipă pe Eder Militao, absent în urmă cu o săptămână din cauza suspendării. Și Rudiger nu va lipsi nici el. Stoperul german l-a anihilat în prima manșă pe Haaland. Cu Rudiger lipit de el, norvegianul care a marcat 52 de goluri în acest sezon în toate competițiile (golgheterul Premier și Champions League.

Se reface echipa de bază a Madridului

Menajați la 1-0 cu Getafe, în LaLiga, Benzema și Dani Carvajal vor reveni și ei în primul „11", la fel ca Vinicius, Modric și Kroos, intrați în repriza secundă sâmbătă, în campionat.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Joacă tot Rudiger! Ancelotti îl păstrează pe neamț ca gardian la „bestia” Erling Haaland în returul de la Manchester
REAL MADRID
Joacă tot Rudiger! Ancelotti îl păstrează pe neamț ca gardian la „bestia” Erling Haaland în returul de la Manchester
Guardiola, dat peste cap de Eurovision: „Sincer, nu înțeleg situația”
MANCHESTER CITY
Guardiola, dat peste cap de Eurovision: „Sincer, nu înțeleg situația”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează