INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Joacă tot Rudiger! Ancelotti îl păstrează pe neamț ca gardian la „bestia” Erling Haaland în returul de la Manchester

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 16:46 / Actualizat marti, 16 mai 2023 16:47

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti (63 de ani), a anunțat că Rüdiger va rămâne titular în centrul defensivei blanca. Marca se întreabă cine va sări din schemă în returul semifinalei Ligii Campionilor cu Manchester City: Alaba, Militão, Camavinga, Valverde sau Rodrygo, „preferatul” fanilor fiind Militão (38% din voturi).

Carlo Ancelotti are în minte echipa pe care o va folosi mâine, în returul semifinalei Ligii cu Manchester City. Antrenorul italian a menajat opt titulari în partida cu Getafe, de sâmbătă, pentru a-i avea fresh pe Etihad, unde Real trebuie să câștige dacă vrea să joace finala de la Istanbul. Dar pentru asta va avea nevoie din nou să-l blocheze pe Haaland, așa cum s-a întâmplat în prima manșă.

Madridul va miza iarăși pe Antonio Rüdiger la marcajul „bestiei" norvegiene, deși obișnuitul titular, Eder Militão, e disponibil după ispășirea suspendării. Golgheterul lui Pep nici n-a mișcat pe Bernabeu lângă stânca germană, n-a avut nicio ocazie importantă și în retur se va păstra marcajul făcut de jucătorul venit liber de la Chelsea.

E greu să fii soție de fotbalist? Adina a răbufnit după 20 de ani de relație cu Alex Bourceanu: „Nu a fost dragoste la prima vedere”
FCSB
E greu să fii soție de fotbalist? Adina a răbufnit după 20 de ani de relație cu Alex Bourceanu: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Refăcut și Camavinga

Anunțul a fost făcut chiar de Ancelotti după meciul din LaLiga și Marca a lansat imediat un sondaj online pe tema cine va sări din schemă: Alaba, Militão, Camavinga, Valverde sau Rodrygo? Favoritul fanilor blancos pentru a fi rezervă e Militão (38%), urmat de Alaba (36%) și Rodrygo (20%).

Antrenorul campioanei Europei are tot lotul valid, pentru prima oară după Supercupa Europei, inclusiv pe Camavinga, lovit ușor la genunchiul stâng și schimbat cu Getafe, și probabil va repeta, pe Etihad, unsprezecele de start trimis în teren marțea trecută, cu o singură excepție. Camavinga revine la mijloc, fundaș stânga ar juca Mendy, refăcut și el după accidentare, iar Rodrygo va trece pe bancă, urmând a intra pe parcurs.

Alaba, fundaș stânga?

Mai există însă un scenariu, în care Haaland ar fi marcat și mai bine, atât la capitolul forță fizică, dar și la viteză. Alaba stă mai rău aici și Militão s-ar descurca mai bine, în cuplu cu Rüdiger, situație în care austriacul ar putea trece ca fundaș lateral stânga, betonând mai mult defensiva lui Ancelotti. Camavinga ar urca la mijloc, pe postul deținut de Casemiro în sezonul trecut, iar Valverde ar face banda dreaptă, devenind la nevoie al treilea atacant al lui Real (lângă Benzema și Vini), care ar trece de la 4-4-2 la 4-3-3 pe faza de construcție.

Citește și: 

Și Mauricio Pochettino îl vrea pe Victor Osimhen! Chelsea este favorită să-l transfere la vară pe campionul din Serie A

200 de milioane de euro pentru două transferuri! Arteta a decis pe cine vrea la Arsenal

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează