INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

200 de milioane de euro pentru două transferuri! Arteta a decis pe cine vrea la Arsenal

Declan Rice, centru, foto: Imago
Declan Rice, centru, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 13:25 / Actualizat marti, 16 mai 2023 14:08

Arteta e gata să atace din nou titlul în Premier sezonul viitor. Managerul lui Arsenal va plăti 105 milioane pentru Declan Rice (24 de ani, West Ham) și 92 de milioane pentru Moises Caicedo (21, Brighton), ambii mijlocași centrali.

Arsenal a condus aproape tot sezonul de o manieră categorică, dar a cedat în final și, 99%, titlul de campioană e tot al lui Manchester City.

Imaginea din FCSB - CFR Cluj care l-a impresionat pe MM Stoica: „Această fotografie zice multe de tot!”
FCSB - CFR CLUJ 1-0
Imaginea din FCSB - CFR Cluj care l-a impresionat pe MM Stoica: „Această fotografie zice multe de tot!”

Arteta a cheltuit 380 de milioane € în mercato

Mikel Arteta acceptă superioritatea fostei lui echipe și a „profesorului" său, Pep Guardiola. Îi pregătește însă pe „tunari" pentru un alt asalt, în 2023-2024. Vrea locul 1 în Premier League la fix două decenii de la ultimul titlu al londonezilor.

Spaniolul, care a cheltuit 330 de milioane de lire (380 de milioane de euro) în mercato de când a fost numit manager pe „Emirates", în decembrie 2019, a cerut întăriri șefilor clubului. A primit răspuns pozitiv. Va putea cumpăra ceea ce dorește.

Arteta îi mai vrea pe Rafinha și pe Mount

Potrivit The Times, Arteta va investi 170 de milioane de lire numai pentru doi jucători: Declan Rice, evaluat de West Ham la 90 de milioane (105 milioane €), și Moises Caicedo, în schimbul căruia Brighton pretinde 80 de milioane (92 de milioane €). Doi dintre cei mai căutați fotbaliști din Premier League.

Iar ei nu vor fi singurii transferați la roș-albi. Managerul i-ar mai dori pe Rafinha (Barcelona) sau Moussa Diaby (Leverkusen) ca extremă și pe Mason Mount (Chelsea) în linia mediană.

Tehnicianul speră să obțină o sumă importantă, peste 100 de milioane de lire (115 milioane €), și din vânzarea mai multor „tunari". Pe listă, zece nume: Granit Xhaka, Kieran Tierney, Emile Smith-Rowe, Rob Holding și împrumutații Nicolas Pepe (Nice), Folarin Balogun (Reims), Ainsley Maitland-Niles (Southampton), Albert Lokonga (Crystal Palace), Nuno Tavares (Marseille) și Cedric Soares (Fulham). 

Citește și: 

Scandal uriaș în Ligue 1! Jucător dat afară: „La mine, femeile nu le vorbesc astfel bărbaților"

Răzvan Marin s-a salvat matematic de la retrogradare! Laude în Serie A: „Unicul care și-a păstrat luciditatea până la final”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  16 Mai 2023, 17:56

Barella de la Inter e peste Rice si Caicedo la orice ora...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează