INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - CLUB BRUGGE 2-2

REAL MADRID - CLUB BRUGGE 2-2 // Zinedine Zidane, prima reacție după egalul cu Brugge: „Asta le-am zis la pauză” » Ce au spus Ramos și Casemiro + probleme mari pentru Nacho și Courtois

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2019 22:50

Real Madrid a salvat un punct contra celor de la Club Brugge, egalând dramatic în finalul meciului. La pauză, scorul era 0-2. 

După meci, antrenorul Zinedine Zidane a apreciat revenirea echipei sale, dar s-a declarat nemulțumit de cum au jucat madrilenii în prima repriză. 

„Rezultatul e prost, dar reacția echipei a fost foarte bună. Totuși, nu putem fi fericiți. Trebuia să obținem cele 3 puncte. Primul gol pe care l-am primit e de râs. Nu am fost concentrați și ne-au surprins

La pauză le-am zis jucătorilor că mai avem 45 de minute pentru a întoarce rezultatul. Am văzut o altă atitudine în repriza a doua.

Nu poți mereu să joci așa cum vrei! Uneori, adversarul îți schimbă strategia”, a declarat Zidane.

Casemiro: „Au ajuns de două ori la poartă” 

Mijlocașul Casemiro și fundașul Sergio Ramos, cei doi marcatori de la Real Madrid, au analizat și ei prestația echipei madrilene. 

„Cei de la Brugge au ajuns de două ori la poartă și au dat două goluri. Nu e un rezultat pe care îl vrei acasă cu Brugge. Trebuie să ne respectăm adversarii. E greu în Champions League, dar am reacționat bine și am scos acest egal”, a spus Casemiro. 

„O primă repriză foarte proastă, o a doua repriză cu mult curaj și cu atitudinea care se așteaptă de la noi! Trebuie să facem mai mult și mai bine. Asta e clar”, a fost mesajul lui Sergio Ramos.  

Nacho și Courtois au avut probleme 

Fundașul Nacho, schimbat la pauză cu Marcelo, și portarul Thibaut Courtois, înlocuit la pauză cu Alphonse Areola, au avut probleme medicale după meci. Nacho a ajuns la spital, acuzând o accidentare la genunchi, în timp ce Courtois a slăbit 1,5 kilograme azi din cauza unui virus, a vomitat la pauză și a fost luat de la stadion de familie, nefiind în stare să conducă.

Vezi AICI toate rezultatele și rezumatele meciurilor din Champions League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  02 Octombrie 2019, 10:48

Se putea si mai rau!Adica un...2-3,daca in contraatacul ala din prelungiri,jucatorul lui Brugge-ramas singur cu portarul Madridului- nu se pierdea tragand aiurea!Dar daca Real Madrid nu ia masuri sa bage alti jucatori in locul lui Modrici-expirat- si a lui Hazard-"teapa"-ambalata in publicitate-s-ar putea ca in acest sezon, sa nu obtina nici o victorie in grupe si sa-l vedem... in UEL!

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  02 Octombrie 2019, 09:12

Antrenorul lui Real dacă era la o echipă de rănd era un anonim.

vendredi13
vendredi13  •  02 Octombrie 2019, 03:46

S-a împiedicat ăla de două ori. Nu-l cumpără nimeni. O să aibă o poreclă nouă: Împiedicatul Dennis. :))).

Vezi toate comentariile (3)
Comentează