INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - MANCHESTER CITY

Pericol „galben” pentru Real. Poate pierde 4 jucători-cheie la retur!

Jucătorii Realului, la antrenament, înaintea meciului cu Manchester City. Bellingham zâmbește încrezător / Foto: Imago
Jucătorii Realului, la antrenament, înaintea meciului cu Manchester City. Bellingham zâmbește încrezător / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 12:32 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 13:47

Patru jucători ai Realului, Jude Bellingham, Vinicius Junior, Eduardo Camavinga și Aurelien Tchouameni, vor fi suspendați pentru returul cu Manchester City dacă văd „galben” marți seară.

  • Real Madrid și Manchester City se întâlnesc marți, de la 22:00, în prima manșă a „sferturilor” Ligii Campionilor. Meciul e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Real Madrid are nevoie de un rezultat cât mai bun diseară, în fața lui Manchester City, pentru a-și asigura o poziție cât mai confortabilă înaintea returului de pe Etihad Stadium. În același timp, însă, jucătorii săi trebuie să fie foarte atenți la modul cum îi vor ține în frâu pe adversari.

Unde își concentrează Real Madrid atacurile? Detaliul tactic remarcat înaintea meciului cu Manchester City
Real Madrid - Manchester City
Unde își concentrează Real Madrid atacurile? Detaliul tactic remarcat înaintea meciului cu Manchester City

Carlo Ancelotti: „Cred că trebuie să te gândești la alte lucruri”

Carlo Ancelotti are în acest moment nu mai puțin de patru jucători-cheie amenințați cu suspendarea la returul de miercurea viitoare, dacă marți seară văd cartonașul galben. Este vorba despre Jude Bellingham, Vinicius Junior, Eduardo Camavinga și Aurelien Tchouameni!

Antrenorul Carlo Ancelotti nu este chiar atât de îngrijorat. „Cred că trebuie să te gândești la alte lucruri când te pregătești pentru un astfel de joc”, a comentat tehnicianul italian în conferința de presă de luni. El oricum nu-i va avea la dispoziție pe Thibaut Courtois și pe David Alaba, indisponibili pe termen lung.

Omologul Pep Guardiola nu-l are decât pe Ruben Dias în pericol de suspendare, dar se confruntă cu probleme în apărare. Kyle Walker și Nathan Ake n-au putut fi recuperați!

Carlo Ancelotti: „Anul trecut am jucat fără curaj și personalitate”

Altfel, Ancelotti a comentat revederea cu Guardiola și comparațiile pe care presa le face între ei: „Nu mă deranjează comparațiile cu Pep Guardiola. Este un antrenor grozav, nu există nicio îndoială, dar îmi pasă doar de ce se întâmplă la clubul meu.

Anul trecut am jucat fără curaj și personalitate (n.r. City a învins-o pe Real Madrid, scor 4-0, în returul semifinalelor Ligii). Acelea erau aspecte fundamentale într-o partidă de acel gen. Ne-au lipsit la retur.

Nu am practicat cel mai bun fotbal, nu a fost doar o problemă mentală. Au pus atunci o presiune foarte mare asupra noastră. Sunt lucruri pe care vrem să le evităm în aceste două întâlniri. Ambele echipe au jucători de calitate. Anul trecut l-am avut pe Benzema, anul acesta nu avem un atacant central, dar am gestionat altfel această absență cu mai multă mobilitate”.

VIDEO. Match Preview Real Madrid - Manchester City » Turul „sferturilor” Ligii Campionilor

VIDEO. Carlo Ancelotti, înaintea „sfertului” de șoc dintre Real Madrid și Manchester City: „Mă hrănesc cu stresul și presiunea!”

Mai puteți citi:

„Eram 24 în celulă” » Dănuț Lupu a început să plângă în direct: „Îi mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu”

BREAKING NEWS în Europa: Liverpool, acord cu înlocuitorul lui Klopp! » Contract pe 3 sezoane

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează