INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - JUVENTUS 1-3

REAL MADRID - JUVENTUS 1-3 // Președintele lui Juventus s-a dezlănțuit: "Un om decide cine câștigă trofeele. Trebuie să analizăm bine situația" + Îl face praf pe Pierluigi Collina

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 00:33

Andrea Agnelli, președintele lui Juventus, a răbufnit la adresa arbitrilor după eliminarea din Liga Campionilor, 3-4 la general ( 0-3 tur, 3-1 retur) cu Real Madrid.

"Trebuie să rămânem calmi și să analizăm foarte bine situația. Sunt unele țări care deja au implementat sistemul VAR. Procesul trebuie accelerat și introdus în competițiile europene. Aici câte un om decide cine să meargă mai departe și cine nu, cine merită să câștige trofeele", a declarat Agnelli conform Gazzeta Dello Sport.

Agnelli îl atacă și pe șeful arbitrulor, conaționalul Pierluigi Collina: "Vanitatea acestuia lovește indirect echipele din Italia. Această manieră de a conduce partidele e special creată pentru a demonstra un soi de imparțialitate, că nu favorizează propria țară. Ar trebui schimbați din 3 în 3 ani. Din cauza lor au avut de suferit și Lazio, Roma și Milan, nu doar noi. Amintiți-vă de penalty-ul necordat la Cuadrado, în manșa tur".

  • Liverpool, Real Madrid, AS Roma și Bayern sunt echipele calificate în semifinalele Ligii. Tragerea la sorți va fi vineri.

Vezi și:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
christiano0
christiano0  •  12 Aprilie 2018, 12:23

Mare nedreptate s-a intamplat aseara. Mai bine ca n-am vazut meciul ca sigur nu mai dormeam toata noaptea. Sa dai un asemenea penalty in ultimul minut la acel scor....absolut jenant. Nu ma pot gandi decat la cele mai negre scenarii facute sa urce iar Real-ul pe culmile gloriei. Pacat de Juventus, au fost fenomenali.

robotzel
robotzel  •  12 Aprilie 2018, 11:51
Postat de andrei.33 pe 12 Aprilie 2018, 03:39

Trebuie sa invete sa piarda chiar daca e frustrant si eventual sa le explice la jucatori ca daca dai cu bocancul in pieptul adversarului cand acesta se pregateste sa loveasca mingea arbitrul va penaliza.

a fost chiar impingere in afara de lovitura cu piciorul. eu nu stiu ce a fost in capul jucatorului de la Juventus. M-am uitat de 10 ori la reluare. Daca nu se dadea 11m atunci ar fi strigat Realul ca au fost furati. Asa Juventus striga de pomana. A fost lovitura de la 11m. Acum discutia care ramane este daca era cazul sa se ajunga acolo. Meciul trebuia prelungit cu 3 minute iar lovitura s-a acordat in minutul 90+5. Aici ar fi o alta discutie.

robotzel
robotzel  •  12 Aprilie 2018, 11:41

te-ai uitat la meci? ai vazut reluarile? Cel mai bine se vede reluarea din fata. Jucatorul a fost impins, fiind inclusiv lovit cu piciorul peste mana. Cum ti se pare? A fost 11m?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează