INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - JUVENTUS 1-3

REAL MADRID - JUVENTUS 1-3 // VIDEO Visul lui Buffon, încheiat în cel mai trist mod cu putință » Decizia lui Michael Oliver care a îngropat o carieră colosală

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 00:11

Gianluigi Buffon a fost eliminat pentru proteste la ultima acțiune a partidei din Real Madrid și Juventus, 1-3, după ce britanicul Michael Oliver a dictat o lovitură de la 11 metri pentru gazde.

Juventus Torino a fost la câteva secunde de a duce dubla manșă cu Real Madrid în prelungiri. O intrare nechibzuită a lui Benatia la Lucas Vazquez, la ultima acțiune a partidei, a schimbat tot.

Vezi aici penalty-ul și eliminarea lui Buffon!

Centralul Michael Oliver a dictat penalty și de aici a început totul. Buffon, cel mai experimentat fotbalist al campioanei Italiei, a tâșnit spre arbitru pentru a-i reproșa decizia. Britanicul l-a eliminat, cel mai probabil din cauza protestelor deplasate. Wojciech Szczesny nu a putut face nimic în fața execuției de killer a lui Ronaldo, iar visul lui Buffon de a-și încheia cariera cu singurul trofeu major care îi lipsește s-a terminat în cel mai urât mod cu putință.

Vezi și: VIDEO+FOTO Dramă totală pentru Juventus și Buffon! Tabloul semifinalelor Ligii Campionilor decis în ultima secundă după o decizie controversată

Liverpool, Real Madrid, AS Roma și Bayern sunt echipele calificate în semifinalele Ligii. Tragerea la sorți va fi vineri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
1826177620738418
Marius Petre  •  13 Aprilie 2018, 20:38

Gazeta sporturilor, pt proteste se da avertisment(cartonas galbem)

10152929230479615
Alexandru Popa  •  12 Aprilie 2018, 20:23
Postat de Cristian Vlad pe 12 Aprilie 2018, 09:02

Este ....

Nu este...

ion.ionescu
ion.ionescu  •  12 Aprilie 2018, 13:59
Postat de dubluv pe 12 Aprilie 2018, 08:37

ai dreptate, si Zidane a avut parte de un ultim meci la nationala Frantei cu scandal (eliminare in finala de Cupa Mondiala). Iesirea din scena a lui Hagi (care in ultimul meci i-a rupt piciorul lui Conti si a fost apoi eliminat pentru o simulare penibila) imi pare cea mai stanjenitoare.

N-a fost nici o "simulare penibilă", a fost 11 m ! Tu ai văzut meciul sau doar ai citit ziarele ? Hagi a fost ţintă în acel meci : adversari şi arbitri...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează